facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emoconie

Emoconie

Info

Emoconie is de correctie van negatieve emoties met emocons, emotionele concentraten van geneeskrachtige planten, bereid op basis van een destillatie.

Geschiedenis

Emoconie is de correctie van negatieve emoties met emocons, emotionele concentraten van geneeskrachtige planten, bereid op basis van een destillatie. Het is een nieuwe vorm van emotherapie waarbij emoties harmoniëren door medicinale planten. Tevens is het een nieuwe theorie, die kruiden aan emoties bindt.

Dit alles staat beschreven in Emotioneel welzijn, het boek van de Emoconie, geschreven door Philippe Gérard.

Emoconie behandelt geen psychische ziektes, noch psychiatrische problemen. Emoconie is enkel gericht op negatieve emoties. Emoties zijn slechts ten dele biochemische gebeurtenissen, veeleer zijn het bewustzijnsverstoringen.

Het richt zich overigens tot herboristen, therapeuten -ook psychotherapeuten- werkzaam binnen paramedische beroepen... alsook tot particulieren.

“Het ordenen, het corrigeren, het positiviseren en het transformeren van emoties is een zoektocht, dewelke ik lang geleden ondernam en die me uiteindelijk bij geneeskrachtige planten bracht. Deze zoektocht is ook een zoektocht naar het zinvol bestaan van de mens in vrijheid en met een vrije wil"
De ontdekking

Philippe Gérard "ontdekte" emoconie tijdens de lange zoektocht naar de meest perfecte bereiding van een vloeibaar extract, een tocht die hem tot de verste uithoeken in de wereld bracht, die hem wijsheid en klaarheid bracht.

Een emocon is een vloeibaar extract dat wordt gemaakt door droge of verse kruiden te macereren in een extractievloeistof, deze vervolgens uit te persen en het persvocht af te scheiden. Enerzijds wordt een mooi vloeibaar extract bekomen, anderzijds is er de afgedampte extractievloeistof.

Dit als de kiem van een emocon en het begin van emoconie.
Het boek

Het boek ‘Emotioneel Welzijn’ bevat een omschrijving van de theorie en de filosofie van emoconie alsook een beschrijving van alle emocons.

'Emotioneel Welzijn' beschrijft met andere woorden hoe planten werken op emoties en vervolgens welke planten voor welke emoties kunnen worden aangewend.

Adres: Warschaustraat 22 bus 1, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485831362
Stad: Oostende
Route: Warschaustraat 22 bus 1
Postcode: 8400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezondheidscentrum Koninklijke Villa Oostende Gezondheidscentrum Koninklijke Villa Oostend... 241 meter Weinig respect voor de patiënt, geen aanrader voor mensen met fysieke beperking. De v...
Orthopedisch Centrum Oostende Orthopedisch Centrum Oostende 2 km Het OCO is een associatie van 6 orthopedisch chirurgen met elk hun deelspecialiteit, ...
Tanja Meseure.  Osteopathie Tanja Meseure. Osteopathie 2 km Osteopathie_ kinderosteopathie Kinesitherapie( lymfedrainage, incontinentietherapie,...
Diëtiste Sofie Deketelaere Diëtiste Sofie Deketelaere 3 km Zelfstandige Diëtiste - Diabeteseducator Winkeloefeningen - kookworkshops Professione...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid