facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emmers Ruitershop

"In Hamont vindt u de hoofdvestiging van de ruitersportspeciaalzaak: Emmers Equestrian. Emmers is totaalpartner voor professionele en niet-professionele paardenliefhebbers, en dit sinds 1983! Wereldwijd het meest exclusieve aanbod, en tóch scherp geprijsd. Bovendien geniet je altijd van de beste service met een glimlach. Het gedreven Emmers team van deskundigen neemt je graag mee doorheen de laatste trends en eindeloze personalisatiemogelijkheden voor ruiterkleding, rijlaarzen, rijhelmen en complete uitrusting voor je paard en stal."
Adres: Bernard Kempplein 23, 3930 Hamont, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211664773
Stad: Hamont
Route: Bernard Kempplein 23
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Emmers Equestrian online shop, Ruitershop Limburg België, Emmers Peelbergen, Emmers Hamont openingstijden, Emmers Black Friday, Ruitersport winkel België, Duitse ruitersportzaak, Equestrian kleding
Recensies
Leuke, mooie winkel met vriendelijk personeel.. totdat er iets mis is en je de klantenservice nodig hebt. Zijn alleen maar op z’n centen uit daar bah!
Grote & mooie winkel met een SUPER service! 1 woord: TOP!
Grote zaak véél keuze en fijne mensen. Goed geholpen.
Ik heb nog nooit eerder een review op google geschreven maar deze winkel verdient het echt. Het was de 2 uur rijden naar de winkel meer dan waard! Super groot assortiment, kwaliteitsvolle artikelen en wat een super begeleiding bij de aankoop van rijlaarzen! Wij kochten tevens een singel, bij aankomst thuis bleek deze niet te passen. Op maandag contact gehad met Emmers, super informatie ivm terugzending! Op dinsdag pakket terug gestuurd en op vrijdag al een nieuwe singel bezorgd door de post! Ik raad deze winkel/webshop ten zeerste aan. Ons zien jullie ook snel terug. Nogmaals bedankt!
Grote ruitershop met een ruim aanbod, heel netjes en vriendelijk personeel!
Groot assortiment zadels en buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Een absolute aanrader voor eenieder die een zadel nodig heeft of enkel advies wilt.
Hele mooie winkel, groot assortiment voor elke portemonnee iets. Zeer bekwaam en uiterst net en behulpzaam personeel.
Super mooie winkel. Als je een echte paardenfan bent kun je je lol op hier. Ik voelde mij net een kind in een snoepwinkel. Wat een boel mooie spullen en vriendelijke service.
Prachtige winkel! Veel verschillende merken aanwezig waardoor veel keuze. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Enorme keuze, vriendelijk personeel. Mooie winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid