facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Emmers Equestrian

Emmers Equestrian

Info

Emmers Ruitershop is een toonaangevende en trendzettende ruitershop. Wij zijn gevestigd net over de grens bij Valkenswaard waar u ruim 1500m2 winkelplezier aantreft. Wij kijken uit naar uw komst, de koffie staat klaar!



"In Hamont vindt u de hoofdvestiging van de ruitersportspeciaalzaak: Emmers Equestrian. Emmers is totaalpartner voor professionele en niet-professionele paardenliefhebbers, en dit sinds 1983! Wereldwijd het meest exclusieve aanbod, en tóch scherp geprijsd. Bovendien geniet je altijd van de beste service met een glimlach. Het gedreven Emmers team van deskundigen neemt je graag mee doorheen de laatste trends en eindeloze personalisatiemogelijkheden voor ruiterkleding, rijlaarzen, rijhelmen en complete uitrusting voor je paard en stal."
Adres: Bernard Kempplein 23, B-3930 Hamont, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211664773
eb.sremme@pohs
Stad: Hamont
Route: Bernard Kempplein 23
Postcode: B-3930


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: emmers horseshop openingstijden, paarden winkels belgie, emmers zadelpasservice, ruitershop hasselt, emmers openingsuren, zadelpasser emmers, ruitershop limburg belgie, ruitershop online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bustelli Lingerie Bustelli Lingerie 326 meter Super goed , fijne verkoopster .
Recensies
Top winkel vriendelijke bediening met kennis van zaken. Wij gaan zeker terug.
Super mooie winkel met goede hulp en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader
Leuke, mooie winkel met vriendelijk personeel.. totdat er iets mis is en je de klantenservice nodig hebt. Zijn alleen maar op z’n centen uit daar bah!
Fijne winkel. Supertevreden over de zadelpasservice en mijn nieuwe zadel. Ik kan het iedereen aanraden.
Super mooie winkel, word goed te woord gestaan, de moeite om naar toe te gaan
Super fijne winkel!! Gisteren goed geslaagd
Hele mooie winkel, groot assortiment voor elke portemonnee iets. Zeer bekwaam en uiterst net en behulpzaam personeel.
Grote & mooie winkel met een SUPER service! 1 woord: TOP!
Ik heb nog nooit eerder een review op google geschreven maar deze winkel verdient het echt. Het was de 2 uur rijden naar de winkel meer dan waard! Super groot assortiment, kwaliteitsvolle artikelen en wat een super begeleiding bij de aankoop van rijlaarzen! Wij kochten tevens een singel, bij aankomst thuis bleek deze niet te passen. Op maandag contact gehad met Emmers, super informatie ivm terugzending! Op dinsdag pakket terug gestuurd en op vrijdag al een nieuwe singel bezorgd door de post! Ik raad deze winkel/webshop ten zeerste aan. Ons zien jullie ook snel terug. Nogmaals bedankt!
Groot assortiment zadels en buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Een absolute aanrader voor eenieder die een zadel nodig heeft of enkel advies wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid