facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elysian Beauty & Care

Elysian Beauty & Care
Adres: Sint Jobsesteenweg 44a, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 0456 31 83 44
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Sint Jobsesteenweg
Huisnummer: 44a
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–15:00, 19:00–21:00
woensdag: 09:00–12:00
donderdag: 09:00–15:00, 19:00–21:00
vrijdag: 09:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Beste schoonheidsspecialist van België without a doubt. Keshia heeft gouden handen. Op haar tafel liggen is puur genieten.
Keshia is de beste. Eindelijk een skincare/advies op maat van een oprechte, leuke, bekwame en zeer gepassioneerde schoonheidsspecialiste. Tevens combineert ze heel mooi de aspecten van medische huidverbetering met het tot rust komen. Dus je kan er zeker van zijn dat je hier helemaal ZEN buiten wandelt!
Al twee super fijne behandelingen gehad bij Keshia! Zij en Julie leggen me keer op keer helemaal in de watten en het professionele advies en begeleiding is een groot plus punt, samen met hun fijne enthousiasme. Met plezier rij ik een uurtje om tot bij jullie te geraken!
Keshia is super aangenaam en professioneel. Na wat omzwervingen bij haar terecht gekomen en wat een opluchting. Mijn huid krijgt nu echt de juiste behandeling en ik kom elke keer volledig ontspannen buiten. Ze is een echte expert!
Fantastische ervaring!nKeshia is een krak in wat ze doet, is wetenschappelijk onderlegd en kan dus als geen ander gepast huidadvies geven. Ze is daarnaast ook super sympathiek en vlot in omgang! Onmiddellijk gevoel van vertrouwen, hier kom ik nog ;-. Echte aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid