facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELRO Rotem

ELRO Rotem

Info

Voorzitter : Truyen Rene
Onder voorzitter : Styfkens Niels
Penningmeester : van der Ven Pascale

Geschiedenis

Wij zijn een hondenschool gelegen in Rotem, Limburg (BE). Bij ELRO houden we ons bezig met het africhten van diensthonden voor de bewaking. Daar dit wettelijk gezien enkel herdershonden mogen zijn gaan jullie bij ELRO dus vooral Mechelse Herders terugvinden.

Er kan ook getraind worden voor de ringsport.

Wij doen geen gehoorzaamheidstraining enkel ,... zoals veel hondenscholen. Honden van alle leeftijden welkom ( van puppy tot volwassen ) .

U kan altijd een kijkje komen nemen op onze trainingsdagen . Deze zijn elke dinsdag en donderdag vanaf 19 u tenzij anders vermeld op de pagina.
Wil je eventueel u aansluiten bij ons in de club en hebt nog vragen of twijfels deze kan je steeds stellen op ons email of persoonlijk op een van onze trainingsdagen en eventueel met u hond een proefles meedoen .

Ons adres is Burgemeester Henrylaan 108 B, 3650 Rotem Email : [email protected]

Adres: Burgemeester Henrylaan 108 b, 3650 Rotem, Limburg, Belgium
Stad: Rotem
Route: Burgemeester Henrylaan 108 b
Postcode: 3650


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid