facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ellen Peeters Skin & Care

Ellen Peeters Skin & Care

Info

Huidcoach voor zichtbare huidverbeterende resultaten! Ellen Peeters Skin & Care is gespecialiseerd in huidverbetering, make-up en brows. Dagdagelijks help ik mensen met huidproblemen of mensen die er op een natuurlijke manier goed willen uitzien.



"Ik help je huid te laten stralen, je wenkbrauwen op een natuurlijke manier te stylen en breng je make-up rituelen naar een hoger niveau. Daarnaast kun je in mijn instituut terecht voor permanente laserontharing en hoogwaardige exclusieve cosmetica."
Adres: Statiestraat 36, 3770 Kanne
Telefoonnummer: 475765058
Stad: Kanne
Route: Statiestraat 36
Postcode: 3770


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00

Recensies
Een bezoek aan Ellen voor een gelaatsbehandeling is altijd een feest! Vanaf het moment dat je er binnen stapt, word je verzorgd en verwend. Pure ontspanning maar zeker ook kennis van zaken. Haar huidanalyse is de moeite waard, ze heeft een breed scala aan goede verzorgingsproducten en nu sinds kort ook make up. Absoluut een aanrader en leuk om als cadeaubon aan iemand te geven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid