facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat

Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat

Info

Je kan bij mij terecht voor volgende huisdierendiensten: kattenoppas aan huis, hondenuitlaat, puppybegeleiding en gedragstherapie voor hond en kat.



"Ellen is opgeleid als klinisch gedragstherapeut via het postgraduaat van Odisee. Daarvoor was ze reeds aan de slag als instructeur. De focus in begeleidingen ligt op de communicatie, het begrijpen van elkaars emoties, natuurlijke behoeftes en lichaamstaal en de eigenaar hierop in te doen spelen. Op basis van wetenschappelijke inzichten en diervriendelijke trainingsmethoden wordt er tot een harmonieus samenleven gekomen, gebaseerd op vertrouwen.Bij Ellen kan je terecht voor gedragsbegeleiding voor hond en kat, individuele puppybegeleiding en kattenoppas aan huis. Af en toe worden er ook groepslessen georganiseerd, hou daarvoor de facebookpagina in de gaten."
Adres: Dorenstraat 16, 3020 Herent
Telefoonnummer: +32498591644
Stad: Herent
Route: Dorenstraat 16
Postcode: 3020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenkapsalon 't Kluifje Hondenkapsalon 't Kluifje 2 km Zeer vriendelijk en in de weer voor de hondjes al jaren klant
Recensies
Wij vroegen Ellen om advies na het adopteren van een hondje. We konden snel opstarten en kregen super concrete en duidelijke adviezen die voor ons en onze hond een enorm verschil hebben gemaakt. Op ons tempo en vraaggericht heeft Ellen snel een aantal gedragingen van onze hond kunnen bijsturen! Super plus: ook rond onze kat kon Ellen goede adviezen geven! Bij vragen na de consulten konden we een berichtje sturen en kregen we snel een antwoord terug! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ellen Liekens - gedragstherapeut voor hond en kat met het openbaar vervoer


Herent Doren 230 meter
284
Herent Den Elst 250 meter
284
Herent Doren 260 meter
284
Herent Den Elst 270 meter
284
Herent Hogebeekstraat 480 meter
284

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid