facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elke de proost fotografie

Elke de proost fotografie

Info

zoek je een leuke betaalbare fotograaf voor je gezin/huisdieren/zwangerschap,.. voor eeuwig vast te leggen :-) contacteer me zeker in een privé berichtje.

Geschiedenis

Hallo, ik ben Elke mama van zelf drie kindjes.
hobbyfotograaf :-)
op zoek naar een betaalbare fotograaf die je mooiste momenten vastlegt ? contacteer me even.



"Professioneel fotograaf gespecialiseerd in : Kinderfotografie , Zwangerschap , Familie, Bruiloften huwelijk , Portretfotografie . Locatie: Oud-Turnhout - Arendonk - Reusel - België - Nederland"
Adres: [email protected], 2370 Arendonk
Telefoonnummer: 0471219807
moc.liamg@eklepd
Stad: Arendonk
Postcode: 2370



op zoek naar gerelateerd: Kinderfotograaf Antwerpen, Communiefoto's locaties Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StudioFLOR StudioFLOR 827 meter Perfecte foto's Vriendelijk
Lisa Sarrazin Photography Lisa Sarrazin Photography 904 meter * Because every picture tells a story * Portret - Kinderen - Baby - Huwelijk - Diere...
Recensies
Aanrader!! Wat een leuke ervaring! Al vanaf het eerste contact heeft Elke alles super goed geregeld voor ons! Wij konden niet op de datum van de bloemenshoots en Elke zocht voor ons een andere datum, we kregen kleding advies zodat we mooi samen pasten. Elke zocht nog een mooie andere bloemenweide. Super mooi! We werden goed ontvangen op de locatie en het was een hele leuke shoot! Onze drie zonen hebben er zelfs van genoten! Elke weet heel goed hoe ze op een speelse, geïnteresseerde manier de kinderen kan vastleggen! De shoot was al super leuk op zich en dan mochten we die galerij met super mooie foto’s nog ontvangen!! Echt bedankt Elke voor deze pareltjes! Wij boeken zeker nog eens een shoot!!
Twee jaar geleden heeft Elke voor ons nog last minute een communie fotoshoot geregeld. De foto's waren prachtig. Dit jaar staat er een vormsel op de agenda, en de foto's terug door haar te laten maken, was een no-brainer. De weersvoorspellingen zijn jammer genoeg niet goed, maar met Elke haar fotografie skills vertrouwen we er op dat het wel goed komt. De shoots zijn niet goedkoop, dus het kan zijn dat je er serieus voor moet sparen, maar ze zijn niet overpriced: Er steekt duidelijk veel werk in de foto's en de bewerking ervan. Elke houdt ook rekening met de outfits, je stijl, en eventuele props/attributen,...zeker een aanrader!
Al enkele keren met Elke samen een fotoshoot gedaan. Heel aangenaam in omgang, kindvriendelijk, stelt kinderen meteen op hun gemak, geeft goede aanwijzingen en tips,... Elke heeft steeds heel fijne ideeën en haar foto's zijn écht prachtig! Een aanrader!
Top fotografe! Elke is een super vriendelijke dame, die alsook heel goed met kindjes overweg kan. Mijn 2 meisjes vonden Elke super lief zeiden ze achteraf Ook zijn haar foto’s een streling voor het oog, ik houd van elke foto die ze maakt!
topfotograaf met oog voor detail. Elke kent haar vak en maakt de mooiste plaatjes met haar camera. Wij zijn heel tevreden van haar en komen zeker nog eens terug voor foto's.
We hebben al enkele shoots gedaan bij Elke. Julie is dol op dieren en zij zorgt wel voor de schattigste diertjes. Tijdens de shoot zegt ze heel rustig wat je moet doen. De foto s achteraf zijn plaatjes. We willen zeker nog eens terugkomen
Elke maakt hele mooie beelden met een heel eigen sfeertje. Als je voor Elke kiest, krijg je gegarandeerd een mooi eindresultaat. Aanrader dus!
Altijd super tevreden van de foto en de service van Elke. We deden intussen een gezinsshoot en ook 2x een communieshoot. Een aanrader dus!
Een dikke 5 sterren fotograaf.. veel ervaring, mooie nabewerking. Heel lief tegen kinderen. Supermooie settings. Heel tevreden over het resultaat, elke keer weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid