facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elke Bussels Klinisch neuropsychologe & ACT-therapeut

Elke Bussels Klinisch neuropsychologe & ACT-therapeut

Info

Elke Bussels is klinisch neuropsychologe, ACT-therapeut & -trainer en auti-coach.

Geschiedenis

Ik studeerde af in mei 2007 als master in de psychologie aan de Universiteit Maastricht, met afstudeerrichting neuropsychologie. In juni 2011 behaalde ik de titel van klinisch neuropsychologe aan de Katholieke Universiteit te Leuven. In 2012 beëindigde ik het postgraduaat Autisme aan de Katholieke Hogeschool Limburg en werd ik auti-coach. Verder volgde ik ook een opleiding tot ACT(Acceptance and Commitment Therapy)- therapeut bij SeeTrue Maastricht (Gijs Jansen). Vanzelfsprekend volg ik voortdurend verschillende ACT-workshops en -congressen om mijn kennis te verbreden en up-to-date te houden.

Van september 2007 tot oktober 2015 ben ik werkzaam geweest in Centrum Berkenwinning. Sinds september 2015 ging ik echter een nieuwe uitdaging aan bij de ACT Academie, afdeling Hasselt als ACT-therapeut en in november maakte ik helemaal de overstap naar deze praktijk. In februari 2016 veranderde de praktijk van naam en werd het Allegre. Vanaf januari 2017 maak ik de overstap naar mijn eigen praktijk te Opglabbeek.

Ik ben daarnaast ook freelancer geweest voor de ACT Academie en zette ook deze werkzaamheden verder bij Allegre. Ik gaf de 8 weken ACT-cursus in Genk en de workshops 'ACT en ASS' en 'Korte interventies met ACT'. (www.allegre.be)

Naast mijn zelfstandige activiteit werk ik deeltijds als klinisch neuropsychologe in het Mariaziekenhuis in Overpelt, deels binnen het geriatrisch zorgpad en deels binnen de pijnkliniek.

Ik ben erkend door de psychologencommissie onder het nummer 842113428. Ik ben tevens erkend door de CM en de Voorzorg in het kader van terugbetaling van psychotherapie bij jongeren.

Ik werk enkel op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via mail gemaakt worden.

Adres: Heidebloemstraat 33, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 0478293645
Stad: Opglabbeek
Route: Heidebloemstraat 33
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Psycholoog Opglabbeek, ACT therapie Limburg, Neuropsycholoog Limburg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid