facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ELGA

ELGA

Info

Nood aan een eventplanner?
Jouw eventcoach, ELGA, bruist van de energie om jouw event voor de volle 100 procent te doen slagen.
Waar wacht je op?

Geschiedenis

Het begon allemaal 10 jaar terug in de tijd. De kans om voor het Feestpaleis mooie feesten uit te werken, eigen concepten te ontwikkelen zoals afterwork en level 3.
Vandaag spreid ik mijn vleugels uit en is ELGA geboren.
Als event coach, begeleid ik zowel particulieren als bedrijven om er samen een spetterend feest van te maken voor elk budget en volgens wensen van de klant.
Wil je ELGA ontmoeten? Waar wacht je nog op?



"ELGA, jouw eventcoachHey, jij! Ik ben Elke Gansbeke, eventcoach in hart en nieren!Ik bruist van de energie en creativiteit. Als streetfoodlover, kan je me boeken voor een geweldig streetfoodfestival op jouw gekozen locatie en/of me freelance boeken als eventcoach.Ben je ook een streetfoodlover? ELGA on Wheels, komt naar jou toegereden!Het concept:Huur 1 of 2 foodmobiels op jouw feestkies uit onze heerlijke streetfoodmenu , de thema's die jou doen watertandenHeb je extra hulp nodig bij het aankleden van je feest, of een goeie crew & coordinatie nodig?Bel me, schrijf me!ELGA, jouw eventcoach"
Adres:
Telefoonnummer: 0475379210
Stad: Beervelde



op zoek naar gerelateerd: ELGA on Wheels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid