facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elevage du Moulin de Fernelmont

Elevage du Moulin de Fernelmont

Info

Elevage de chevaux au moulin de Fernelmont. Pierre et Catherine Patte-Demaret élèvent depuis 30 ans avec passion et rigueur des chevaux de sport de qualité

Geschiedenis

chambres et table d'hôtes dans un cadre champêtre.

Adres: rue d'eghezée 23, 5380 Forville, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 0032497480043
Stad: Forville
Route: rue d'eghezée 23
Postcode: 5380


Recensies
Op de terugreis naar Nederland hebben we online een kamer geboekt. Bij de B&B was een zeer ruime parkeerplaats; we reden met een aanhanger achter de auto en konden deze prima kwijt! Het is enorm groot oud pand vol historie. De aankleding en inrichting deed warm aan. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer, die ons direct onze kamer toonde op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand. De kamer was ruim, er was een apart gedeelte voor kleding en overige spullen en er was een wc en douche op de kamer. Helaas zonder deur, maar met een gordijntje, maar ala Het thema van de kamer 'Afrika' was mooi doorgevoerd. Er hingen gebatikte doeken en boven het bed een groot Jungle schilderij. De muren van de wc/badkamer waren met een soort van leemstuc bewerkt In de keuken kun je zelf drinken uit de koelkast pakken en even noteren wat je hebt genuttigd. Achter het pand is een groot terras en een paardenbak en -schuur. Ondanks de warmte viel het erg mee qua geur en vliegen. We hebben even heerlijk kunnen zitten aan de lange tafel met degelijke en kleurrijke stoelen en genieten van het vers gebottelde trappistenbier! Het ontbijt de volgende ochtend was goed, de gastvrouw was erg behulpzaam en vriendelijk.
Rustige locatie, aardige gastvrouw en lekker ontbijt.
Een schande. De gastvrouw was dronken bij onze aankomst. Onze kamer had ze doodleuk aan iemand anders gegeven en ze was de reservatie vergeten. De kamer stonk en de badkamer die stonk nog meer. Wanneer we de gastvrouw hier op attent maken zegt ze als u wilt vertrekken moet u het volledige bedrag betalen. Wat een bedrieglijke praktijken. Gelieve deze schandalige plaats te vermijden.
Beschrijving in Booking.com klopt niet: 1 wij hadden slechts 1 badkamer voor 3 slaapkamers. 2 Het zogenaamde 3 gangenmenu met fles wijn: voorgerecht kaasborrelhapjes, hoofdgerecht couscous, nagerecht thee met een klein koekje. Voor de overdreven prijs van 30 euro. De wijn hebben we er bovenop moeten betalen... Dit is niet oké. De gastvrouw en de vele andere bewoners waren wel heel vriendelijk maar hadden nooit een mondmasker op.
Vriendelijke mensen, onze reservering was helaas overboekt. We werden desondanks geweldig ontvangen en er werd ergens anders een plekje geregeld. Terwijl we zaten te wachten kregen we een bakje thee aangeboden en hadden we een gezellig gesprek met de host en haar dochter. Jammer genoeg niet kunnen overnachten maar de service en het ontvangst was goed genoeg om zeker nog eens terug te komen!
Heel gezellig ingericht. Leuk dat je vlak naast de paardenstal logeert, al moet je de geur er wel bijnemen.
Eenvoudige b&b ouderwetse inrichting, geheel in stijl van de omgeving. Ontbijt is ook eenvoudig met veel streekproducten.
Wij hadden de 6 kamers van de gîte gereserveerd voor onze gasten, de eigenaar stelde slechts 4 kamers ter beschikking. Het ene stel moest 's nachts naar huis en het andere sliep op matrassen op de grond! Weigering van terugbetaling voor een van de twee kamers door de eigenaar, zeer ongepaste en beledigende houding. Vluchten!
De eigenaar had een onaanvaardbare houding tegenover ons. Ze hield zich niet aan haar beloften van de 6 gereserveerde en betaalde kamers waren er slechts 4 beschikbaar ... we vernamen dit om 2.30 uur 's ochtends, toen alle sleutels diezelfde ochtend aan ons waren gegeven!!! . In twijfel trekken van onze goede trouw en eerlijkheid, onaanvaardbare woordenschat "break it", "I don't care", ..., weigering om een ​​van de 2 kamers terug te betalen. Bedden van slechte kwaliteit. vluchten !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid