facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elevage de la Goffe

Adres: Rue de la Goffe, 4000 Luik
Telefoonnummer: +3242234379
Stad: Liège
Route: Rue de la Goffe
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: Snoopy Look Liège, Rue de la Goffe 24 Liège, Élevage de la Brise RTBF, Perquisition élevage de la Goffe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PetShop PetShop 429 meter Boutique de vêtement pour chien et chat.
EcoZoo EcoZoo 3 km Vertaald door Google De heer Marc is een handelaar van ongelooflijke vriendelijkheid,...
Recensies
ze laten tegenwoordig niet meer iedereen zomaar naar de honden kijken wat ik persoonlijk een goed idee vind.
Zeer zachtaardige persoon met dieren. Ik ging met mijn tas met knopen die was verzorgd met delicatesse en behendigheid. Ik raad aan mijn hond misschien iets minder ^^. Heel erg bedankt voor haar
EXTRA. Mijn twee grafts zijn zeer goed verzorgd. Alles is nagekeken oren - nagels goed geknipt. Ze waren ook licht geparfumeerd. Ze kwamen "goed in het haar" thuis. Ben altijd zeer tevreden.
Jammer dat ik niet eens een ster zou willen plaatsen, dus ik walg van dit etablissement! Ik nam mijn hond mee voor een volledige trimbeurt, ze brachten haar terug vol snijwonden, één rood oog en helemaal bang. Dit is de derde keer dat mijn hond daar getrimd is maar ik ga nooit meer terug! Mijn hond is totaal getraumatiseerd, en het zal even duren voordat hij zich weer goed voelt bij een trimsalon. Uiteraard leggen we de schuld bij de hond, maar omdat de baasjes niet aanwezig zijn tijdens de trimbeurt is het makkelijker om te liegen over wat er werkelijk zou zijn gebeurd. Ik heb maar één ding te zeggen als je van je huisdier houdt, leg het daar nooit neer!
We kochten in 2019 een puppy van de Duitse herder en we moesten hem 1 jaar na de hond laten inslapen. En dan lijden wij en het dier ook, je zou je moeten schamen om mensen zo pijn te doen! Ik zal mijn hond nooit vergeten! En ik zal nooit de schade vergeten die we door jou hebben geleden! Je verdient duidelijk gevangenisstraf!
Aangename winkel, gastvrij personeel, zeer vriendelijk en zeer zachtaardig, vriendelijk en schoon met dieren. Als mensen zouden zien hoe de baas aan zijn dieren kwam IS HET SCHANDE en dan zeggen mensen dat hij ze mishandelt. Als iedereen voor de deur zou poetsen, zou de wereld er beter uitzien.
Aankoop van een kleine puppy vrijdag in perfecte gezondheid. Zondag gingen we hem ophalen en de verkopers vertelden ons dat de puppy sinds de dag ervoor een beetje hoestte en gaven ons medicijnen om het tegen te gaan. Toen we de volgende dag zagen dat het niet goed ging met onze pup, zijn we naar de dierenarts gegaan. Deze vertelde ons dat onze hond sterk geordend was kennelziekte + virus soort griep, minimaal 7 dagen antibiotica en aerosol nodig had. Wetende dat dit blijkbaar dit virus is, durf ik me de toestand van zijn broers en zussen daar niet meer voor te stellen. Een keer maar niet twee keer daar! Vermijden
We hebben net 3 weken geleden een puppy Husky gekocht... Toen we binnenkwamen om haar te zien, bewoog ze niet en zag ze er erg zwak uit... tijdens het winkelen kregen we te horen dat ze een bepaald soort brokjes at terwijl ze niet goed voor haar waren en ze at ze niet op. Er werd ook tegen ons gelogen over haar leeftijd 3 maanden bij aankoop toen ze amper 2 maanden oud was. Op dit moment is onze puppy overleden als gevolg van een aangeboren pathologische ziekte die ze ons duidelijk niet hebben verteld... Een tip, adopteer in een echte fokkerij en niet in deze winkel met twee ballen!!! Een stel hypocrieten. Ik zal je nooit vergeven wat je mijn hond hebt aangedaan!!!
Ik ken Olivier al 22 jaar, als trimmer, mijn eerste 2 honden die ik van hem kocht, "Flocky" een mini Maltese bichonne 1999-2014 en "Lou" een kleine spitz 2003-2015, zijn ook altijd verzorgd bij hem thuis. Sinds 5 jaar heb ik een pt spitz "Lord" die 8 jaar oud was, en ik blijf bij hem thuis verzorgen, en ik wil niemand anders. !! En zal nog steeds een afspraak maken voor zijn trimbeurt bij hem thuis!! Hij houdt echt van zijn werk en dieren. Bedankt Olivier.
Ik verkoop een Duitse herdershond voor een pure soort terwijl hij gekruist is, mijn dierenarts bevestigt het. Hij heeft het ook gemarkeerd in zijn notitieboekje in het Slowaaks... Duitse herder x de x zou kruis betekenen, ik wist er duidelijk niets van af.... Op het paspoort zou het 5 en een halve maand zijn, terwijl toen we het verkochten, ons 3 maanden werd verteld. De dierenarts legt ons uit dat hij erg ondervoed is, gebrek aan vitaminen, enz., enz. Hij zou zelfs rond de yx een ziekte hebben. Het valt nog te hopen wie nu niet de ziekte van de honden van het oosten zal krijgen. Want de incubatietijd is 10 dagen en toevallig ook de garantie. Vermeden om daar ooit terug te gaan. PS aan de telefoon, hij ontkent alles mijn dierenarts heeft niets te winnen door tegen mij te liegen. Laatste punt 700 euro, de hond. mijn dierenarts verklaart me dat het enorm overladen is voor een kruishond die bovendien in deze staat verkeert.. Ik walg er erg van dat mijn meester wordt achtergelaten om uit te gaan. Ik moet nog mijn best doen voor de pup.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid