facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elevage de la Brise

Info

Elevage de la Brise, un élevage où vous trouverez à coup sûr le futur compagnon qui vous apportera du bonheur au quotidien.

Geschiedenis

Toutes races sur demandes. Chiots de qualité, complètement en ordre selon la législation en vigueur.
Agréé par le Service Public Fédéral au n°HK15601765 avec contrôle et suivi vétérinaire.
www.elevagedelabrise.com
Certaines races , sont élevées par nos soins dans notre propre élevage , d'autres proviennent d'un élevage agréé par le service public fédéral ,avec les mêmes normes Belge , les chiots arrivent avec toute la traçabilité, quarantaine, contrôle sanitaire, vaccins , puce électronique, vermifuge, passeport européen et cédés avec une garantie officielle ! rien à voir avec les chiens de l'Est , qui eux proviennent d'un véritable TRAFIC ...

Producten

Chiots de toutes races: du Chihuahua au Bernois en passant par le Jack Russell, le Bichon, Caniche, Yorkshire, Cavalier King Charles, Cocker USA, Carlin, Beagle, etc.



"Visites sur rendez vous au 0473 73 49 76"
Adres: Fays 1, 4861 Soiron, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0473734976
eb.esirbaledegavele@ofni
Stad: Soiron
Route: Fays 1
Postcode: 4861


Recensies
een echte aanrader! ons teckel puppytje komt hiervan, super lieve mensen , heel correct! het is er zeer proper! de puppys zien er allemaal enorm goed uit! ons puppytje heeft haar nooit moeten aanpassen ze was meteen ongelofelijk sociaal!
Ik beveel deze fokker aan. Op 14 augustus 2022 contact opgenomen voor een beagle-nest en vertrokken met onze kleine Stella op 15 augustus 2022. Ze is nu 1 jaar oud en in topvorm!
We kwamen onverwacht binnen. We waren erg blij met de netheid van de plaats en de locaties. Na een paar weken wikken en wegen hebben we besloten om een ​​hond bij deze fokker aan te schaffen. We kunnen niet wachten om het volgende maand op te halen.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en beschikbaar, ze luisteren en geven heel goed advies, ze nemen de tijd. We hebben een Maltese puppy geadopteerd en we zijn erg blij. De plaats is erg schoon, je kunt zien dat de honden goed worden behandeld en gelukkig zijn, ik raad ze ten zeerste aan.
Het is drie jaar geleden dat we onze shih-tzu hier kochten. Het is een hond met een zeer goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Aanbevolen fokkerij!
Ik ben een alleenstaande moeder, ik heb bij deze fokker een poedel gekocht voor mijn dochter die ziek is, 1000 euro plus 300 accessoires..... Ik besefte al snel mijn fout, het was mijn eerste hond en dat kon ik niet stel je de werklast en verantwoordelijkheid eens voor...... Ik heb de poedel na 3 dagen terug gebracht naar de fokker, ook al heeft hij het recht om mij niet te vergoeden, ik vind het onmenselijk om niet te vergoeden zou niet zijn - wat een klein deel, ik Ik ben mijn spaargeld kwijtgeraakt, ja ja ik weet dat ik moest denken zoals hij me vertelde, het is niet nodig om het me nog een keer te vertellen. Chantal Pareja Na mijn opmerking kreeg ik een zeer bedreigend en beledigend telefoontje!!!
Totaal tegen fokkers van meerdere rassen zijn; Ik moet toegeven dat mijn kleine Bibiche Molly, een cadeau van mijn kinderen voor Kerstmis, een heel sociaal, aanhankelijk, gehoorzaam hondje is, schoon na een paar weken thuis! Ook al ben ik nog steeds tegen dit soort fokken, ik heb alleen vreugde en geluk te delen met mijn super kleine Molly! Dus ik heb uw fokkerij nooit bezocht, maar zijn reputatie voor zijn netheid is ongeëvenaard! Dus ik kan alleen maar zeggen bedankt voor mijn super kleine Molly!
Ik heb mijn kleine shiba inu Nao van Breeding geadopteerd in oktober 2017. Super aardige eigenaren. Ik vroeg om foto's om de evolutie per e-mail te zien voordat het kwam en de eigenaar Julien antwoordde me altijd en stuurde foto's. We konden de onberispelijke hygiëne zien van de kennel waar onze kleine Nao was. Nao is nu ruim 10 maanden oud en doet het super. Als ik een andere hond moet adopteren, zal ik niet aarzelen om daar terug te komen. Ik beveel deze fokkerij altijd aan bij mijn entourage. 2018: 2e kleine een teefje shiba geadopteerd door de wind...een schoonheid...vol leven...ze houdt van haar nieuwe thuis. Ik dank meneer Blanchy enorm voor mijn 2 shiba. Zijn fokkerij is super. Hij is zeer attent op het welzijn van de honden. De netheid en hygiëne in zijn fokkerij staan ​​bovenaan. Wij raden deze kennel aan iedereen aan. Meneer Blanchy nam altijd de tijd om me nieuws over mijn 2 shiba met foto's te geven voordat ze thuiskwamen. Top kweek.
Beveel deze fokker aan, zeer professioneel. Teckel schijnt de specialiteit van deze kennel te zijn, al hebben we er een prachtige, gezonde border collie bij gekregen. Geweldige communicatie en bedankt voor je advies M. Blanchy.
Zeer goed contact met de fokker, zeer professioneel en vriendelijk. De gebouwen zijn onberispelijk. Zeer goede opvolging. Onze kleine Jack-Russell in topvorm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid