facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektromic Lier Willoqué

Elektromic Lier Willoqué

Info

de specialist in elektro, beeld & geluid en telecom.

Geschiedenis

Selexion-Willoqué is ondertussen meer dan 90 jaar actief in de regio, wat begon als kleine lampenwinkel in het centrum, is nu een 600m2 grote elektrozaak aan de rand van Lier. Vele mensen kennen ons ook als het Telenet Center of Sony Center, maar uiteraard we hebben meer in onze mars dan alleen Telenet en Sony.we verdelen audio, video, huishoud, IT, GSM en tablets enz...van alle belangrijke, grote merken.
Verder vind je ook in onze zaak een Telenet center.
Voor alle info en vragen rond Telenet kan je ook bij ons terecht.



Bose, Sonos, Loewe, Samsung, Miele, Boretti, Smeg.... het zijn maar enkele van de vele merken die we vertegenwoordigen.



In onze showroom met industrieel karakter, kan je al deze producten ontdekken, we proberen zoveel mogelijk producten uit het gamma actief te demonstreren en specialiseren ons in het betere werk uit alle merken.

Zo kan je elke hoofdtelefoon, dockingstation, speaker, home cinema actief beluisteren en hebben we meer dan 50 LED-TV's in demo.



We willen ons onderscheidden door onze kennis van de producten, een vriendelijk onthaal en een sterke service…



Installatie is ons vak, dus we denken graag mee na over een mooie integratie van je media-apparaten in je interieur en we hebben de mensen en de middelen om professioneel werk af te leveren. Tv's ophangen, kabels inslijpen, netwerkintegratie, luidsprekers inbouwen, alles is mogelijk. We kunnen dan ook trots zeggen dat we de laatste jaren vele honderden kleine tot zeer grote projecten van hier tot aan de kust tot een mooi einde gebracht hebben.



Je kan bij ons ook terecht voor de reparatie en installatie van je huishoudtoestellen, Miele is onze specialiteit maar ook Bosch voeren wij al jaren.

Sinds juli 2014 zijn we samengegaan met Selexion Elektromic in Geel.
Hierdoor zijn onze B2B, Security, digital signage takken ook enorm uitgebreid en is ons gamma aan producten veel groter geworden.

Adres: Mechelsesteenweg 221, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 034890477
Stad: Lier
Route: Mechelsesteenweg 221
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Willoque Lier, Elektromic Hove, Elektromic Geel, Elektromic Geel smartphone, Elektromic Geel Telenet, Elektromic reviews, Elektromic Herentals, Elektromic Geel TV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stereorama Consulting NV Stereorama Consulting NV 2 km Bose soundsysteem binnengegaan voor reparatie en correcte service en gemaakt volgens ...
Stereorama Stereorama 2 km Pretentieuze en onvriendelijke behandeling die echt niet meer van deze tijd is. Werd ...
Phlippo Rental & Trading Phlippo Rental & Trading 2 km In dat magazijn werkt wel wat fout volk. Ik kan dat zeggen omdat ik ze betrapt heb op...
SANEL nv SANEL nv 3 km Sanel NV bezocht voor de reparatie van mijn zakprojector.
Recensies
Mijn Jura koffieapparaat binnengebracht voor onderhoud. Top service, correcte, vriendelijke, vlotte bediening. Alles werd netjes uitgelegd en gemaakte afspraken worden vlekkeloos nagekomen.
Vriendelijke mensen met kennis van zaken! Proberen je niets op te dringen maar geven zeker heel goed vooral eerlijk advies, topservice!
Correct en vriendelijk voortgeholpen met omruilen Telenet decoder.
Zeer degelijke uitleg gekregen over het toestel dat we zochten. Hij kent zijn producten.
Beste elektronica winkel in de verre omgeving altijd super kwaliteit en ook voor de service van telenet top binnen en buiten op 10 minuten en tijdens het ruilen van de defecte digirecorder een drietal vragen over Telenet kunnen stellen en een prima antwoord gekregen
Vlot personeel. Goede service in telenet shop.
Klantvriendelijk, behulpzaam, luisterend oor, lossen problemen op, goede bijstand of support, kortom een aanrader.
Mooie winkel met telenet service
3maal gebeld geen gehoor
Hier neemt men tijd voor z'n klanten. Ik ben hier nog nooit ontevreden buiten gegaan al meer dan 7 jaar klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid