facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektrohuis

Elektrohuis

Info

Elektrohuis: verkoop en herstelling van uw huishoudtoestellen, tv en electro toestellen. Eigen hersteldienst en plaatsing.



"Elektrohuis: verkoop en herstelling van uw huishoudtoestellen, tv en electro toestellen. Eigen hersteldienst en plaatsing."
Adres: Stationsstraat 76, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 037890111
Stad: Stekene
Route: Stationsstraat 76
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 12:00

Recensies
Al paar jaar klant goede service verkoopt geen brol ook na verkoop als er iets is dat kapot is komt hij het op lossen top service bij Elektrohuis
Deze zaak maakt afspraken na 18:00 om u vervolgens een factuur aan te naaien als u 5 minuten later thuis arriveert.
Niet eens hun gebeld staan dan op de oprit en komen langs de achterdeur binnen om hallo te roepen de voordeur met een bel is te gemakelijk Heel ongemanierd vind ik dit zou er al niets meer van willen als ze nog niet eens wat manieren hebben daar
Voor herstelling ben je snel geholpen...voor een nieuw toestel...snelle levering...krijg dat maar klaar bij de grotere zaken...bij luc goede en snelle service.voor ons de beste...er is geen betere...wij kunnen alleen maar zeggen...top...
Geen vraag is te gek voor Luc. In de zaak of onderweg, je krijgt altijd een kristalhelder antwoord. Ongeacht de grootorde van je "project". Ik ben fan van Luc als gespecialiseerd vakman én als ondernemer. Ook op diverse netwerkactiviteiten en bijscholingen zie je de typische de Vylder glimlach verschijnen!
Aanrader....! Als uw vaatwasser niet werkt staat er sander daags iemand om hem te maken!! Probeer dat maar is met de grote spelers.
Zeer goede service bij levering. Aangezien het zeer degelijke toestellen zijn,hebben we nog geen na-service nodig gehad.
Autostekker werkte niet meer. Ging voor vervanging ter plaatse. Werd voor veel minder geld gewoon hersteld. Top service!
Sympathieke man die onmiddellijke klaarstaat. Uitmuntende service!
Vlotte service na verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid