facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Van Dessel

Elektro Van Dessel

Info

Sinds vele jaren zijn wij verdeler in huishoudtoestellen, kachels, bijverwarming en zonnebanken.
In de streek zijn wij gekend voor onze uitgebreide keuze, ons vakkundig advies en onze perfecte naservice.

Adres:
Telefoonnummer: 015730222
Stad: Schriek



op zoek naar gerelateerd: VAN DESSEL schriek Pelletkachels, Selexion, Openingsuren Van Dessel Schriek, Van Dessel verzekeringen
Recensies
We kochten een houtkachel en lieten deze ook door Van Dessel plaatsen. Na 6 maanden zagen we dat het behang verschroeid was en meldde dit.Ze kwamen kijken en vanop afstand en binnen de 2 seconden kregen we het verdikt " Ah maar dat is normaal" Dit werd hen gemeld per mail maar alles bleek ok te zijn. Externe partij geraadpleegd met als diagnose : geen isolatie tussen buis en muur, geen isolatie achter rozette, acuut brandgevaar. Dossier nu overgemaakt aan AG Insurance en raadsman .Spijt dat deze aankoop bij hen is gebeurd Nooit meer
Wanneer ik de vorige reviews lees, merk ik toch wel dat die de laatste jaren wat minder goed worden tegenover de wat oudere reviews. ik lees ook al eens problemen met pelletkachels. Wij kochten ook een pelletkachel bij Van Dessel, en dit op 03/06/2022. We kregen er gratis 1 uur werk, 100 kg pellets en een aszuiger bij. We betaalden 300 euro voorschot. We hadden op dat moment nog een goedkoop vast gascontract en de levering was dus niet dringend. Trouwens, er zouden toch pas kachels in voorraad zijn in oktober 2022. In oktober 2022 was de kachel er echter nog niet, en de kachel in de showroom werd voor ons gereserveerd. Maar we besloten nog te wachten. Uiteindelijk was de kachel er in maart 2023. De inschatting van Van Dessel, dat de kachels er zouden zijn in oktober 2022, klopte dus niet echt. Dit alles lag niet bij Van Dessel, doch aan de fabrikant en problemen met grondstoffen. Onze kachel werd even later geïnstalleerd en ik moet zeggen dat de 2 installateurs zeer netjes en deskundig te werk zijn gegaan. Hierover alleen maar lof. Ze hebben dat prima gedaan. Het probleem dat ik bij Van Dessel ondervonden heb is dat er bij de aankoop op 03/06/2022, nogal vlotjes over de installatiekosten van de kachel werd gegaan. Dat zou allemaal niet zoveel kosten. Een bochtje hier en een buisje daar, enkele werkuren,... niet zo duur. Zonder dat er echt een exacte prijs werd genoemd, dacht ik zo aan een 500 euro. Ik noemde ook dat bedrag, en dat werd niet tegen gesproken. Toen men in maart 2023 ter plaatse kwam kijken bleken de installatiekosten uiteindelijk wel heel wat meer te zijn. Ik heb dan getwijfeld om eventueel zelf te installeren, of een houtkachel te nemen die mogelijk makkelijker zelf te installeren valt. Uiteindelijk zijn we dan bij onze pelletkachel gebleven, mede omdat de prijs van onze kachel ondertussen met bijna 1.000 euro was gestegen, en wij dus nog de oude prijs hadden. Hierdoor werden de installatiekosten eigenlijk wat gecompenseerd. Van Dessel heeft n.a.v. mijn commentaar ook gezorgd voor de goedkoopste oplossing, waarvoor dank. Nu nog afwachten of alles op lange termijn goed blijft functioneren, en hoe vlot het al dan niet zal gaan met het onderhoud. Besluit: Van Dessel heeft bekwame installateurs 5 sterren, maar gaat wat licht over de kosten van het installeren 2 sterren. Eigenlijk zou men beter eerst eens ter plaatse komen kijken, alvorens een bestelbon op te stellen. In feite had ik daar, voordat ik de bestelbon tekende, zelf moeten op aandringen. Maar ik had geen flauw idee van wat er bij zo'n installatie kwam kijken en ik schatte het bij de aankoop eerder in als het neerzetten en aansluiten van een wasmachine. En uiteindelijk sprak de verkoper de indruk die ik erover had, niet echt tegen. Maar er komt dus veel meer bij kijken dan dat. Een werkpunt voor Van Dessel om dit in de toekomst veel beter uit te leggen, zodat verrassingen worden vermeden. Maar men zou er in de toekomst rekening mee houden, werd gezegd.
Goede service. Ook heel vriendelijk.
pelletkachel gekocht aan mooie prijs maar dan begint het voor de offerte voor de schouw. langskomen tijdens vakantie daarna 2maand en half niets gehoord voor offerte, meerdere keren email en gebeld " ja het is druk menheer". daarna besloten om toch zelf te plaatsen na een absurte hoge prijs voor de schouw " ja menheer de stukkken zijn eenmaal duur nu deze tijden" Ik raad hier bij weg te blijven voor pelletkachels want klantvriendelijk is al niet meer. ook kloppen de offertes niet smeren er 5 euro extra bij maarja had al voorschot betaald. Kachel staat al lange tijd in hun magazijn volgens werkman maar toch extra lang laten staan. voor zo een winkel snap ik dit niet hoe mijn situatie gegaan is.....
Let goed op als je hier iets aankoopt. Afhankelijk van welke verkoper je "helpt" is de productkennis hier zeer beperkt of bedriegen ze je waar je bijstaat. Heb hier afgelopen week een mobiele airco gekocht. Meerdere keren gevraagd of er ook een lat bij zat om de afvoerslang in het raam te bevestigen. Telkens het antwoord "ja dat is standaard bij elk model". Thuis gekomen en het stuk zat niet in de doos. Als je dan naar de winkel belt en dezelfde verkoper aan de lijn krijgt dan is het plotseling een ander verhaal "dat is het enige model waar dit niet bij zit meneer". Daar sta je dan met verkopersbeloftes die niet waar zijn en huilende peuters omdat het te warm is en je de airco niet meteen kan gebruiken. En als je de andere reviews leest, dan is dit zeker geen geïsoleerd geval!!!
Ze hebben ons een vuile blender die in de winkel stond in onze nek gedraaid zonder dat we het gezien hadden. Ze willen niets toegeven of ruilen. Ze zijn totaal klantonvriendelijk en zonder respect. We hebben er al veel gekocht en dan wordt je zo behandeld. Ze zien ons daar nooit meer!!!!
Steeds in de weer voor hun klanten, altijd tijd voor een goede uitleg, de service is zoals je die bijna nergens meer kan vinden: SUPER. Hier is klant nog koning!!! Zeer tevreden en sinds wij dichtbij wonen kopen wij hier al ons elektro. Geen twijfel mogelijk!! BEDANKT VAN DESSEL jullie zijn een voorbeeld voor vele anderen!!!
Wij zijn heel tevreden over de service van Van Dessel. Wij kochten hier onze vriezer en kachel. Toen we een probleem ervaarden met een onderdeel, werden we meteen verder geholpen op een correcte, klantvriendelijke manier. Bedankt!
Top sevices, alleen jammer dat ze slechts een beperkt aanbod hebben, zo hebben ze niks dat onder multimedia valt. Wellicht een bewuste keuze, omdat dit toch een sector is die pijlsnel evolueert.
Zeer slechte service, klant onvriendelijk. Niet gemotiveerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid