facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Megro NV

Elektro Megro NV
Adres: rijksweg 477/1, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089772478
Stad: Maasmechelen
Route: rijksweg 477/1
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Megro Maasmechelen, MEGRO koelkast, MEGRO vaatwasser, MEGRO Maasmechelen vaatwasser, MEGRO diepvries, Technische dienst MEGRO, Electro Maasmechelen Village, Megro dampkap
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ElectroDiscount ElectroDiscount 4 km Ik had een Samsung wasmachine gekocht bij ElectroDiscount via bol. De wasmachine ging...
Recensies
Na telefonisch contact. De gevraagde onderdelen waren aanwezig om mijn wasmachine te herstellen. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Onze inductiekookplaat binnen gebracht. Als ik bel en vraag naar de stand van zaken krijg je te horen dat je niet de enigste klant bent en dat ze genoeg alternatieve hebben aangeboden. De man in kwestie bleef maar afgaan aan de telefoon.
Ik werd netjes en vriendelijk geholpen. Enorme keuze in electrische keukenapparatuur.
word een Exellent folder uitgegeven " ZOMERKOOPJES " met een Kenwood in reclame afgeprijsd van 529 € naar 349,99 €, dan wil men de plaatselijke middenstand een beetje steunen ipv op het internet te bestellen kregen we te horen dat deze niet voorradig is maar wel kunnen bestellen, o.k doe maar was mijn antwoord, euhh moest wel tot min oktober wachten voor die binnen kwam, excuseer maar waarom dan een folder uitbrengen ? ik naar meerdere verdelers van Exellent gebeld, blijkt dit probleem in elke winkel te zijn, dus dan maar via het internet zoeken en dat heeft niet lang geduurd, bij Van Den Borre voorradig en de volgende dag geleverd aan de zelfde prijs en voorwaarden!!! Leve de online verkoop dan maar zeker ?!!
Van aankoop tot installatie van een inductie kookplaat zeer tevreden over de geleverde diensten. Goede prijs kwaliteit klantvriendelijk. Top doe zo verder.
Ruime parkeergelegenheid.. rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid alsook ingang.. lift voor de eerste etage aanwezig! Iets duurdere prijsklasse tov andere elektrowinkels.. al jaren klant maar moeten een tandje bijsteken om aan de huidige service te kunnen tippen. Week wachten wanneer je iets besteld hebt ?
Grote winkel heel veel keus. Vriendelijke en goede bediening. Helpen u zoeken naar de oplossing. En niet duurder als op een ander.
Altijd even behulpzaam en vriendelijk
Zeer goede ervaringen! Ruime keuze aan elektro, huishoudapparatuur, multimedia en nog zo veel meer!
We hebben nieuwe toestellen gekocht na een jaar zijn er problemen we hebben gebeld en moet zelf naar de merk bellen voor een afspraak. Zij doen niets is in garantie tenzij dat de garantie gedaan is dan wel komen zij wel dan valt er te verdienen zo neem ik mijn ervaring op bedankt voor de goede samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid