facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Lefevre

Elektro Lefevre

Info

Elektro Lefevre, comfort komt van hier!

Geschiedenis

Kom langs, en ervaar de shoppingbelevenis inzake klein en groot electro bij uw speciaalzaak, Elektro Lefevre, gelegen op de ring van Tienen. Vlotte bereikbaarheid en een eigen parking dragen alvast bij tot een stressvrije aankomst.
Elektro Lefevre kende eind 2010 een indrukwekkende vernieuwing en uitbreiding. De oppervlakte van onze winkel werd maar liefst verdubbeld, wat neerkomt op +-800m2 showroom.
Door deze fikse vernieuwing annex uitbreiding zijn wij meer dan ooit in staat u bij te staan in al uw vragen en aankopen inzake klein en groot electro, zowel vrijstaand als inbouw, TV, HiFi, domotica, multiroomsystemen, audio, multimedia, Telenet, telecom,… Op regelmatige basis organiseren wij op zaterdag events en workshops. Alle aspecten van ons assortiment komen hierbij aan bod.
Elektro Lefevre is sinds eind jaren tachtig een vaste waarde in Tienen en omstreken. De vertrouwensband met de klant en de uitstekende service via een eigen technische, herstel- en plaatsingsdienst zijn daar uiteraard niet vreemd aan.

Adres: Sliksteenvest 45, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016823268
Stad: Tienen
Route: Sliksteenvest 45
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Outlet Elektro lefevre, Elektro Groothandel Tienen, Electro Vandeput Tienen, Electric Tienen Openingsuren, Zonnebank Tienen, Vandeput Tienen openingsuren, Eldi Tienen, Electro Tienen
Recensies
Super vriendelijke bediening en men nam de tijd om uitleg te geven.
Vriendelijke mensen en ben goed geholpen
Goede service
Ik ben heel tevreden over de ontvangst en de uitleg die ik kreeg bij Elektro Lefevre. Zeer vriendelijk en gediendtig personeel. Een aanrader.
Top, Gedienstig, behulpzaam, er kan nog een praatje vanaf. Ook top kwaliteit.
Echt goed. Wil je extra groot scherm TV met suround en .... dan moet je hier zijn. Ook goede techniekers. Is zeker niet de duurste want het is eigenlijk wel een chique winkel. Paar jaar geleden mijn beste laptop ooit gekocht en bleek achteraf bij hen het goedkoopste. En nu gij.
Vlotte en deskundige bediening.
Uitstekende uitleg bij wat je koopt.
Je vindt hier allerlei dingen met prijs
Leuke winkel maar wel duur voor alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid