facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elektro Bowilek

Elektro Bowilek

Info

Elektro Bowilek
Ondernemingsnr : BE0844559006

Geschiedenis

Als het op tv, video, hifi en elektro aankomt, is de naam Elektro Bowilek sinds 1977 een begrip in het Limburgse.

In het jaar 2001 zijn we verhuisd van het centrum naar onze huidige locatie waardoor we meer centraal gelegen zijn voor onze klanten, met een ruime parking, toonzaal en magazijn.
Wij beschikken over een uitgebreid gamma van klein -en groot huishoudartikelen van audio, dvd recorder, satelliet ontvanger tot LCD en plasma TV. Dit van de meest gekende merken zoals Philips, Samsung, Panasonic, SONY, Electrolux, Bosch,...

Voor de doe-het-zelver beschikken we ook over installatiemateriaal (draflex, automaten, domotica ...). Kortom alles om u elektrische installatie in nieuwbouw of renovatie te verwennen.

Wij dragen onze service hoog in het vaandel vandaar dat we beschikken over een eigen hersteldienst van alle merken, ook al zijn deze niet bij ons aangekocht.

Onze slogans :

Uw aankoop is onze zorg
Onze service en ervaring maken het verschil

Wij verwelkomen u graag op onze locatie !!!

NIEUWE EIGENAAR SINDS 1/4/2012



"Verkoop en herstelling van huishoudapparatenBE0844559006"
Adres: Hamonterweg 183, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 011445122
Stad: Achel
Route: Hamonterweg 183
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Elektro Boudewijn, Electro, Expert Electro folder, ELECTRO BILLEN, Elektro Verhoeven, SMETS ELECTRO TONGEREN, Exellent, Electrowinkel
Recensies
Fijne zaak, eerlijk advies en geweldige service
Zeer goeie service en uitleg
1,5 week geleden bij mijn oma van 98 een TV afgeleverd omdat ze haar vorige niet meer snapte. Wat een topservice, dinsdag gebeld, donderdag geleverd en aangesloten. Een super simpele afstandsbediening en uitleg erbij en ze is in haar nopjes. Kom ik vervolgens op bezoek staat er ook nog een prachtige bos bloemen waar ze helemaal van straalde. Dit is hoe service bedoeld is!
Goede Service is?! ... zonder de klant te beschuldigen wat hij vermoedelijk met het toestel gedaan heeft zonder dit eerst aan de klant bevraagd te hebben, het toestel aannemen en gewoon zonder morren ter reparatie sturen.
Goede zaak met service zoals het hoort te zijn top
Top service. Vriendelijk, rustig en geen gepush.
Vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen! Ook is parkeren geen probleem, dat is altitwel prettig.
Zeer vriendelijk echt een aanrader om je toestellen daar aan te kopen
Zeer fijne en aangename mensen top service go liebherr
Zeer nette winkel vriendelijkheid is er zeer zeker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid