facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eleganza

Eleganza

Info

Eleganza est le spécialiste à Tournai du vêtement de cérémonie, pour hommes, femmes et enfants.

Adres: Rue des puits-l'eau, 14, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 069843700
Stad: Tournai
Route: Rue des puits-l'eau, 14
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: eleganza outlet, eleganza kortingscode, eleganza hilversum, eleganza sneakers dames, eleganza utrecht dames, eleganza filling pieces, eleganza tassen, eleganza review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AuChapeau Jaune AuChapeau Jaune 2 km Super gastvrij, echt een familiezaak. En praktisch De zussen zijn bloemist, visagiste...
Recensies
zeer vriendelijk personeel, goede keuze aan producten tegen eerlijke prijzen. Madame stemde ermee in mij een accessoire terug te betalen dat uiteindelijk niet compatibel was met mijn kapsel. alle gasten waardeerden de schoonheid en eenvoud van het pak en de jurk van mijn man. Ik raad aan :
Een team aan de top, ik werd heel goed ontvangen en begeleid tijdens mijn zoektocht naar een jurk. De jurken zijn prachtig, de verkoopsters nemen de tijd en de naaister is erg goed in eventuele aanpassingen. Ik raad aan !
Winkel gespecialiseerd in trouwjurken. Maar ook voor zowel de bruidegom als de stoet. Veel keuzes. Uitstekende waarde. De eigenaren zijn geweldige tips. Veel keuze ook voor cocktailjurken De outfits worden op maat gemaakt. Goed welkom. Ik raad deze winkel ten zeerste aan.
Ik ging een pak halen voor de bruiloft van mijn zoon. We werden eerst heel goed ontvangen en daarna heel goed geadviseerd. We hadden een goed op maat gemaakt pak van zeer goede kwaliteit. Bovendien is het personeel zeer professioneel en bekwaam, ze zijn beschikbaar en attent, je kunt zien dat ze van hun werk houden! Ik ben heel blij en zeer tevreden!!!! Speciale felicitaties aan de manager die aan ons verzoek kon voldoen!
Ik heb een onvergetelijke tijd gehad dankzij Madame's vriendelijkheid en professionaliteit. De collecties zijn gevarieerd en spreken iedereen aan, van bruid tot bruidegom en processie. Madame's passie voor sluiers stelde me in staat om onmiddellijk de juiste te vinden voor de jurk en om tijd te besparen. Bedankt voor je beschikbaarheid en je kwaliteit van dienstverlening.
WEES VOORZICHTIG BEWAREN OM TE VERMIJDEN. We hebben op 14 oktober een pak besteld. Begin december bel ik terug, krijg te horen dat hij komt. Later bel ik weer en daar krijg ik te horen dat de verkoper of leverancier met pensioen is gegaan dus ze weten niet wanneer ze het zullen ontvangen had het dan toch besteld!!. Volgende oproep, nog steeds geen pak. Ik word boos en wonderbaarlijk 30 minuten later krijg ik te horen dat het al 3 weken is aangekomen!!! Dus gaan we terug naar de winkel 45min rijden en daar, vreemd genoeg, is het kostuum niet veranderd in maat sinds de eerste poging!! 10 keer te groot. Dus waarschijnlijk nooit besteld!! Het personeel probeerde ons van kostuum te laten veranderen, toen ik erop wees dat er een kleurverschil was, kregen we te horen "Je moet het zien"! Kortom, ze beloven ons te doen wat nodig is om ons de volgende week aan te kondigen dat ze niet zullen hebben Het kostuum dat we besteld hebben. We werden daarom terugbetaald nog steeds blij en dit alles zonder ENIG excuus van hun kant. Op 2 maanden van onze bruiloft is het geweldig!! Jammer dat we nog een ster moeten plaatsen. Meer dan beschamend, geen professionaliteit, ik zal niet nalaten mijn mening te geven aan alle mensen die het idee zouden hebben om naar deze winkel te gaan.
Hallo, inderdaad, ik heb geen klant bij u kunnen zijn vanwege een ijzige ontvangst. Een paar jaar geleden duwde ik twee keer tegen de deur van je winkel. 1 keer voor mijn eigen trouwjurk en een tweede keer voor een cocktailjurk. De 3 sterren zijn voor de mooie collecties die ik in je winkel heb gezien. Voor mijn trouwjurk, toen ik om informatie kwam vragen, had de dame die aanwezig was het moeilijk om hallo te zeggen en ondanks mijn verzoek om een ​​pasafspraak, heb ik er nooit een gekregen! De tweede keer nam ze niet eens de moeite om beleefd te zijn. Het enige gevoel dat ik in je winkel voelde, was dat ik stoorde! Best sterk als je meer dan 2000 euro komt uitgeven voor 1 jurk zonder accessoires! Dit is de enige winkel waar ik deze "zorg" had. Ik hoop voor uw imago dat deze dame, van een bepaalde leeftijd, niet meer voor u werkt, of dat er een wisseling van eigenaar heeft plaatsgevonden. Ik geef toe dat ik u niet goed heb geadverteerd bij mijn vrienden en kennissen en dat ik hen andere winkels heb aanbevolen... om uw vraag te beantwoorden.
We zijn deze zaterdag getrouwd. Onze outfits trouwjurk, bruidegompak, ouderpak zorgden voor opschudding en verbaasden onze gasten. Enorm bedankt voor de professionaliteit die je hebt getoond en voor het opmerkelijke werk aan de jurk waarvoor veel aanpassingen nodig waren! perfecte bewerkingen!! We zijn verheugd dat we Eleganza hebben gebruikt en we raden je winkel aan!! Nogmaals bedankt Groeten. Maximiliaan en Justine D.
Ruime keuze aan kwalitatieve trouwjurken, cocktailjurken en kostuums tegen aantrekkelijke prijzen. Gastvrij en zeer professioneel team! Uit mijn ervaring de beste in de omgeving. Ik raad het ten sterkste aan!
Zeer gastvrij, attent personeel en goed advies. Pak/overhemd set besteld en ontvangen in overeenstemming met mijn verwachtingen. Niets te zeggen ! Dit bord blijft zeker een referentie in de regio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid