facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electrosold - Zincq

Electrosold - Zincq

Info

Zincq le Roi de l'Electroménager ! Un conseil, n'hésitez pas ! Nous sommes là pour vous aider ! Livraison gratuite dans un rayon de 30km même le samedi !

Geschiedenis

Zincq le Roi de l'électroménager !



"Chez ZINCQ, on nese contente pas de vous offrir les meilleurs prix... On vous conseille, on vous livre, on vous raccorde et on reprend votre ancien appareil, et tout ça avec le sourire. Notre force ? La qualité de notre service depuis 32 ans.Service technique AGRÉÉ des plus grandes marques. Toutes gammes d'électroménagers, petits et gros, accessoires, hifi, encastrables, machines professionnelles, ...Chez ZINCQ, les prix sont dingues, visitez notre site, rendez-nous visite, ou passez nous un appel, nous nous ferons un plaisir de vous renseigner !A bientôt..."
Adres: route de Mons 122, 7390 Wasmuel, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 065/78.78.68
Stad: Wasmuel
Route: route de Mons 122
Postcode: 7390


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zincq Frigo, Zincq soldes, Magasin électroménager Hornu, Zincq seche linge, Zincq Lave vaisselle, Zincq Congélateur, Zincq machine à Laver, Zincq art de la table
Recensies
De baas adviseerde me het apparaat dat het beste bij mijn behoeften paste, zonder noodzakelijkerwijs het duurste te zijn. De levering was precies zoals verwacht met de tijd die nodig was om uit te leggen hoe het apparaat te gebruiken. Kortom, geluk 5/5.
We keerden deze zaterdagmiddag voor het eerst terug in deze winkel. We waren naar het raam aan de linkerkant van de hoofdwinkel getrokken waar niet-elektrische apparatuur te zien was. Na een "rondje" gemaakt te hebben op het gebied van kleine apparaten en een vriendelijke verkoopster te hebben beantwoord waar we gewoon uit nieuwsgierigheid naar keken, gingen we op weg naar het gebied dat ons interesseerde. We waren de enige klanten in de hele winkel. We hadden nog geen teen in het genoemde gebied gezet, toen we werden tegengehouden door een heer vrij oud die ons scherp vertelde dat de schappen waar hij stond gesloten waren omdat de verkoopster niet aanwezig was! Hij stelde ons, even scherp, de vraag wat ons interesseerde... En we antwoordden weer dat we uit nieuwsgierigheid naar de aangeboden producten keken... Dat het niet onze verrassing was toen we werden ontboden, nog even scherp , om onze tassen een damestas en een kleine rugzak voor mij op de toonbank te zetten om toegang te krijgen tot de schappen... Nadat het moment van verbazing voorbij was, wezen we uiteraard naar de uitgang en reageerden we op het "tot ziens" " van de vriendelijke verkoopster met een openhartig en definitief afscheid. We hebben nog steeds de redenen en bedoelingen van de vermoedelijke verantwoordelijke niet begrepen zie te veel negatieve meningen over de vriendelijkheid van dit etablissement. We willen erop wijzen dat we 50-60-jarigen zijn met een prettige en beleefde uitstraling. We zijn ook bijzonder gevoelig voor het laten werken van lokale bedrijven, maar ook voor vriendelijkheid, beleefdheid en het feit dat we niet a priori voor een dief worden aangezien... Eerste en laatste poging in dit etablissement zonder de mogelijkheid te hebben gehad om hun vaardigheden in hun vak. Ik reageer op uw reactie en dit zal de laatste zijn om niet controversieel te zijn ... dus behalve dat u ons ervan verdenkt potentiële dieven te zijn, noemt u ons leugenaars omdat 1 zoals aangegeven bij onze eerste interventie hadden we alleen een dameshandtas en een kleine rugzak en geen sporttas 2 we bevestigen dat u ons drie keer hebt gebeld op een manier die op geen enkele manier overeenkomt met onze opvatting van hoffelijkheid en beleefdheid U bevestigt dat we al onze interventies met betrekking tot ons bezoek behouden. Desalniettemin wensen we u een goede dag terwijl we erg verdrietig zijn dat dergelijk gedrag aanwezig kan zijn bij een lokale handelaar. Maar helaas lijkt het een gewoonte te worden als je de negatieve commentaren over jou leest. Vriendelijke groeten.
Altijd een zeer warm welkom. Altijd goed advies. Geen prikkel om duurdere producten te kopen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Familiebedrijf Snelle reparaties vaak verzorgd door de bazen. Ik raad 1000% aan
We zijn erg blij met de aandacht van de technici, van het personeel als geheel, van Ets ZINCQ. Veel beschikbaarheid, luisteren, vriendelijkheid. We kennen dit bedrijf al bijna een kwart eeuw. We kijken er naar uit om nog heel lang met deze mensen samen te werken. Zonder twijfel aan te bevelen.
Altijd goed ontvangen en goed geadviseerd. We keuren uw bekwaamheid en eerlijkheid goed. De levering, installatie en uitleg waren top. Nogmaals bedankt.
Zeer tevreden met het advies gekregen tijdens mijn aankoop. Levering verzorgd door een zeer zorgvuldig persoon, die mij duidelijk uitlegde hoe ik het apparaat moest opstarten en enkele tips gaf voor optimaal gebruik. Erg bedankt
Ik kom al jaren bij jullie en ik ben zoals altijd heel blij met mijn nieuwe machine, het winkelpersoneel aan de top en de bezorger ook de installatie ging heel goed en ook de uitleg raad ik aan tot ziens..
goed ontvangen in de winkel, goed advies van de verkoopster, gratis levering de volgende dag, 15 minuten voor de aanbetaling van onze aankoop op de hoogte gebracht van hun bezoek. Niets negatiefs te zeggen.
Zeer slechte ervaring met deze winkel. Aankoop van een niet-functioneel apparaat koffiezetapparaat. Klantenservice die problemen veroorzaakt bij het toepassen van de garantie of het terugnemen en terugbetalen van het duidelijk defecte apparaat. Personeel dat niet corrigeert tegenover een persoon van een bepaalde leeftijd... Noodgedwongen contact opnemen met Test-Aankoop om hun rechten af ​​te dwingen. EDIT: In tegenstelling tot wat wordt beweerd in het onderstaande antwoord, waarbij de feiten volledig werden herschreven, probeerden 2 mannen met voldoende kracht en bekwaamheid het betreffende apparaat gewapend met de instructies te bedienen, zonder succes, en de vervanging ervan had hetzelfde probleem: een bewezen ontwerpfout , waarvoor we zogenaamd informatie in de doos hadden moeten vinden, zonder dat er iets was...
Hartelijke ontvangst, alle nodige uitleg gekregen! Snelle service, vriendelijke bezorger! Wat een goed advies, serieus! Aarzel niet !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid