facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro Plaza

Electro Plaza

Info

Goedkope tweedehands laptops met 1 jaar garantie. Grote assortiment direct leverbaar uit onze voorraad

Geschiedenis

Goedkope gebruikte/tweedehands laptops met 1 jaar garantie.

Waarom Electro Plaza?

7 dagen bedenktermijn (Niet goed = geld terug)
Standaard 1 jaar volledige garantie op hardware
Gegarandeerd de goedkoopste prijzen van België
GRATIS levering binnen 1 werkdag
Meer dan 7 jaar ervaring
Zeer grote voorraad, direct leverbaar
100% Doorwerk garantie (leen laptop)
Onze klantenservice kunt u tijdens de kantoor uren bereiken op het nummer: 0489 35 25 92

Adres: Ijzerlei 5, 3970 Leopoldsburg
Telefoonnummer: 0489352592
Stad: Leopoldsburg
Route: Ijzerlei 5
Postcode: 3970


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkope tweedehands laptop, Tweedehands laptop menen, Tweedehands laptops met garantie, Electro Plaza magazijn 3970 leopoldsburg, Tweedehands Laptop Wevelgem, Refurbished laptop Limburg, 2e hands laptop Windows 10, Tweedehands laptop HP
Recensies
Onbetrouwbaar , ze sjoemelen hier met veel zaken , de laptops deugen ook niet en ze behandelen hun klanten heel slecht , garantie stelt niks voor maar ze verzwijgen ook doelbewust gebreken. Er zijn veel betere zaken. Heel veel miserie met deze sjoemelaars gehad.
Zeeeeeeer Onvriendelijk mensen Ik weet niet waar ze 5 sterren vandaan halen, één ster is te veel voor ze
Een goede service en sterke kwaliteit van laptops! Ik heb er al verschillende gekocht waarbij deze professioneel worden gebruikt in mijn kantoor. Laptops zijn zeer snel en van goede kwaliteit waardoor wij nooit IT/computerproblemen hebben ondervonden. Electro Plaza is zeker een aanrader zowel voor particulieren als professionelen.
Ik ben geregeld klant bij deze mensen. Ik heb de ervaring dat als je zelf correct weergeeft wat er mis is dat dit probleem wat het ook is direct en zonder discussie wordt opgelost. Ik ben nu zo ongeveer 3 jaar klant en gisteren had ik een probleem met een Ibm Lenovo. Deze Lcd aansturing was defect. Na het tonen van het probleem werd het toestel onmiddellijk omgeruild. Ik vermeld er nog bij dat de garantietermijn 5 dagen verstreken was. Toch omruilen zonder discussie. Deze mensen mogen van mij goed verkopen hun service is zeer goed en blijft steeds vooruitgaan. Ik zal hun steeds blijven aanraden.
Maakt de belofte waar! Normaal koop ik geen tweedehands elektronica omdat ik het niet vertrouw. Toch heb ik een jaar geleden het gewaagd om een laptop te bestellen. De laptop was netjes ingepakt en kwam overeen met de beschrijving op de website. Ik ben een student en gebruik mijn laptop dagelijks. Af en toe moet ik voor school programma’s downloaden zoals SPSS, Office, Python, C++ en in mijn vrije tijd gebruik ik verschillende muziekprogramma’s Ableton, Musescore. Tot de dag van vandaag heb ik geen problemen ondervonden. Zelfs niet met de Lockdown Browser om online examens te maken. Alles werkt naar behoren.
Laptop aangekocht via webshop. Volgende dag gratis geleverd wat netjes was. Helaas na een week probleem gehad. Probleem was netjes opgelost. Ik moest mijn laptop terug opsturen wat ik dezelfde dag nog had gedaan. Na 2 dagen heb ik een andere toestel gekregen wat ik heel goed vond. Top service !
Super service. De laptop die ik kocht betaald via het Net bleek een "foutje" te hebben. Resultaat: ander duurder? toestel. Top service. Dit wordt mijn vaste computerboer. Wacht maar tot z'n winkel af is!
Een woord zou zeker genoeg zijn, DANK U !!! Voor uw dienst, beschikbaarheid en natuurlijk voor de kwaliteit van uw laptops want na alle die jaren had ik nooit de tijd genomen om iets te schrijven en ja, wanneer het echt goed is, vind ik, dat iedereen zou het moeten weten. Kort samen gevat voor de mensen die dit zullen lezen; Top KWALITEIT laptops, heel veel keus voor elke budget. Altijd met een garantiedat ik nog nooit moest gebruiken En altijd een goeie advies om de beste producten te krijgen zonder verrassingen. Zeer tevreden.
Een paar keer al laptops gekocht. Altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ze hebben veel op voorraad en er is veel keus. Nette laptops voor nette prijzen. Ook hun service en garantie afhandeling is goed in orde. In overleg is veel mogelijk.
Na het zien van een advertentie op 2dehands heb ik na lang denken toch beslist om een aankoop te doen via hun webshop. Toestel besteld en de volgende dag ontvangen via TNT. Tot nu geen problemen ondervonden. Een echte aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid