facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro Hermans-Mullens

Electro Hermans-Mullens

Info

verlichting,installatiematerialen, ventilatie, domotica

Geschiedenis

Hermans-Mullens, Houthalen-Helchteren, is een speciaalzaak in verlichting en installatiematerialen.
Ons gamma biedt dankzij haar grote verscheidenheid steeds een oplossing voor uw wensen. Wenst u deskundig advies of begeleiding en dit steeds vrijblijvend, kom dan zeker eens langs in onze winkel.
U kunt bij ons terecht voor zowel een klassieke als moderne verlichting in LED, halogeen of conventioneel, dit voor zowel buiten als binnen.
Een lichtplan wordt ook steeds belangrijker in de hedendaagse bouw en bij de inrichting van uw woning of handelspand, met de juiste toepassingen van kunstmatig – licht, zoals sfeerverlichting kunt u (extra) sfeer in uw woning creëren.

Adres: grote baan 3, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011/52.39.91
Stad: Houthalen
Route: grote baan 3
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Hermans elektriciteitswerken Houthalen, Electro Mullens, Elektro Helchteren, Verlichting winkel
Recensies
Op 22 december 2021 zijn we hier ideeën gaan opdoen voor keuken en living verlichting. Men gaf degelijke uitleg en diverse opties. Voldoende om even over na te denken. Gezien we ook 2 led dimmers nodig hadden hebben we onze voorkeur uitvoering gekozen en betaald. Ze hadden wel enkel 2 inbouw dimmers en helaas maar 1 afdekplaatje en geen drukknoppen. Dus hebben we die besteld. Levering zou wel pas ergens in januari zijn gezien de feestdagen, en men zou een seintje geven bij aankomst. 28 januari 2022 waren de drukknoppen aangekomen, echter geen afdekplaatje. Op 11 februari 2022 was uiteindelijk het 2de afdekplaatje toegekomen. Dus het heeft 51 dagen geduurd om alles compleet te hebben. De reden of redenen waarom dit zo lang geduurd heeft laat ik in het midden. We wilden lokaal kopen maar persoonlijk ben ik er van overtuigd dat via e-shop we alles op enkele dagen zouden gehad hebben.
Er is een ruim assortiment aan verschillende genres van lampen. Ze kunnen heel veel lampen op maat maken van je ruimte. Veel lampen zijn ook aanpasbaar naar je eigen smaak. Ze geven goed advies en helpen mee zoeken naar een lamp die je zoekt. In sommige gevallen komen ze bij jouw thuis opmeten om de juiste lamp te kunnen maken op maat.
Zeer goede uitleg en hulpvaardig Mooie winkel
Zeer slechte ervaring gehad. Ik koop iets in de "stenen" winkel in Houthalen en dan zie thuis dat het in hun eigen webshop 14€ goedkoper op een bedrag van 60€ is. Ik bel omdat ik hier zeer ontevreden over ben. De uitleg is : dat ze doortellen voor advies en de tijd die ze maken. In deze tijd zou je denken dat zelfstandigen blij zijn dat klanten de tijd nemen om naar de winkel te komen. Blijkbaar niet. Het beste wat je dus kan doen als je toch advies wil is naar de winkel gaan daar al je vragen stellen en het dan thuis via de webshop kopen. Ik heb iets gekocht van 65€ dus je moet niet vragen wat ze voor service en advies aanrekenen op een bedrag van 200€ of meer. Wel opletten met de verzendkosten als je niet in staat bent om het op te halen ze tellen hier zelfs voor het kleinste pakketje 10€ Mijn gratis advies is dus bestel via de webshop en ga het daar ophalen dan ben je zeker dat ze jou niet in het zak zetten.
Zeer kundig en vriendelijk personeel. Prachtige lamp gekocht!
Altijd correct, je vindt er alles, degelijke kwaliteit. Mooie winkel, zowel voor professionele als particuliere klanten.
Super winkel, super goed personeel, eerlijke prijzen en alles kwa Electro te krijgen! Vaak goede aktie's met korting enz.!
Zeer goede service en helemaal niet duur. Top.
Vriendelijk, goede uitleg. Heel mooie winkel met goed materiaal.
Alles wat betreft elektriciteit is daar te vinden. Vriendelijk en.persoonlijk advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid