facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro Carsau Persiau

Info

Electro Carsau Persiau helpt je graag verder bij kiezen plaatsen en herstellen van je electrische toestellen.

Adres: A. van landeghem 37, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038866346
Stad: Willebroek
Route: A. van landeghem 37
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoonwinkel Willebroek, Cleemput Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AED group AED group 797 meter Prachtig dat ze hun infrastructuur aaanbieden voor de vaccinatie
AED Audio AED Audio 876 meter AED Audio is a premium European audio brand founded and created by AED group. The pro...
Recensies
Ik heb er een wasmachine gekocht nog een jaar in garantie de spanriem was er afgeschoten dit zou mij 300 euro kosten waarom dan garantie??? Dit is niet het enige koop een dvd speler met harde schijf jaar erna komt digitale tv uit kon ik er niks meer mee doen allemaal cash betaalt slechte servis noem ik da
Top service! De mensen die hier werken zijn echt bereid te helpen. Een aanrader voor iedereen die service na verkoop kan waarderen.
Lokale handelaar met zeer uitgebreid assortiment aan huistoestellen van wasmachines, ys -en diepvrieskasten, Tv,audio, keukenmachines-gerei, tot body en life style toestellen. Over alles krijg je een duidelijke uitleg. Levering op afspraak met de glimlach...zelfs tot in de kelder. Een aanrader.
Top sevice ik sta met drie ploegen en als ik iets vraag om een levering of herstelling wordt er rekening gehouden met mijn ploegen en altijd in het mate van het mogelijke wordt er rekening met gehouden. Voor deze winkel sterren te kort.
Zeer te vrede, goede service na verkoop.
Altijd tevreden over de service.
Meer dan 10 jaar klant en tot nu toe zeker tevreden. - Technieker kan altijd snel ingepland worden en kan snel een analyse uitvoeren. Heeft de wasmachine verstopt en droogkast sturing/elektronica voor een lage kost weer aan de praat gekregen. - Verkoop van toestellen met oog op kwaliteit, bepaalde producten worden niet meer verkocht indien er teveel problemen mee geweest zijn. Aangekochte groothuishoudelijke toestellen zijn eenvoudig 10 jaar meegegaan. - Onderdelen bestellen gaat niet altijd vlot, soms toch wat geduld hebben, maar hier heeft de leverancier/fabrikant ook vaak een belangrijk aandeel in.
spijtig dat er slechts 5 sterren kunnen gegeven worden, deze mensen verdienen er meer. De service die zij geven vind je nergens meer. Bedankt!!!
Mensen ga nooit voor een herstelling naar daar want je word opgelicht!!! Ik ging naar daar vanwege dat mijn home cinema, de dvd speler ging niet meer dicht.. *uiteraard wist ik dat het om iets ging dat het tandwieltje niet meer deed draaien. Ik wacht een periode op een prijsmaking.. en kreeg te horen dat niet enkel het tandwiel kapot was maar ook de dvd lezer, 256€ zou me een herstelling kosten.. "als ik eerlijk mag zijn ben je voor die prijs beter af met een nieuwe" kreeg ik te horen.. de prijzen lagen tussen de 300 en 500€ enkel voor een soundbar, dan had ik nog geen nieuwe dvd speler.. * ik wist meteen dat er iets niet klopte.. Een periode later doet men vriend het toestel open, één simpel stofje/vuiltje tussen het tandwiel!!! Het tandwiel werkt opnieuw na deze te verwijderen, en aan de lezer is niets aan. IK WIST HET!! Dus als je int zak gezet wilt worden om hun verkoop te doen stijgen.. ga dan gerust naar daar
Haardroger aangekocht midden juli 2020 en dit is al na 2 weken stukgegaan. Omdat deze nog een garantie heeft ben ik er terug mee naar de winkel gegaan en gingen ze me iets laten weten over de verdere handelingen. Nu een dikke 3 weken verder en nog steeds niets vernomen. Heb uiteindelijk zelf moeten terugbellen en de toestel was nog niet eens opgestuurd naar de producent. Ondertussen ook geen vervangingtoestel meegekregen nu zit ik dus bijna een maand zonder haardroger en ben nog steeds aan het wachten. Dik teleurgesteld!! Schandalig!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Electro Carsau Persiau met het openbaar vervoer


Willebroek Bibliotheek 120 meter
260
286
287
460
461
Willebroek Bibliotheek 120 meter
260
286
287
460
461
Willebroek Van Landeghemplein 170 meter
286
287
Willebroek Van Landeghemplein 190 meter
260
286
287
461
Willebroek Oud - Strijderstraat 200 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid