facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eldi Hoevenen

Eldi Hoevenen

Info

Uw lokale winkel voor al uw huishoud elektro groot of klein.
Antwerpsesteenweg 85
2940 Hoevnenen



"Eldi, uw Online en Lokale huishoudapparaten en elektro specialist. Voor groot en klein huishoudelektro, LED-TV, Telecom, Foto, GPS en Multimedia steeds de beste prijs. Eldi is met meer dan 90 winkels de grootste elektro-retailketen van België."
Adres: Antwerpsesteenweg 85, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/605.01.85
Stad: Hoevenen
Route: Antwerpsesteenweg 85
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Eldi openingsuren, Eldi Tienen, Eldi Eeklo, Eldi Beringen, Eldi Veurne, Eldi Mechelen, Eldi Tielt, Eldi Diest folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleur per meter Kleur per meter 148 meter Stoffen, KamSnaps en fournituren aan mooie prijzen op www.kleurpermeter.be!!!
Braem Braem 508 meter Lekker... bijna alles toch, maar dat is persoonlijke smaak. Qua brood gaat mijn voork...
Kiltex Kiltex 672 meter Zoek je een nieuwe parfum? Of kan je er nog ééntje extra gebruiken? Die vind je bij o...
Dolio Vinum Dolio Vinum 749 meter Lekkere wijnen. Echt verrassend!
Greenthings Greenthings 918 meter Omdat ik gelukkig word van creatief bezig zijn, kringloopgelukjes en groen in huis bu...
Pandava Pandava 1 km Op mijn bestelling werd een artikel foutief geleverd. Op zo'n moment leer je pas echt...
Recensies
Super vriendelijke personeel. Ik kom hier al jaren. Geeft goede advies.
Onvriendelijk bedieningman dit zowel enkele weken ervoor aan de telefoon voor stofzuigzakken te bestellen en ook heel Onvriendelijk en kort bij een bezoek in de winkel. Beter iemand bij in de winkel zetten zodat de consument niet vlug wordt afgewimpeld omdat er veel volk in de winkel sta. Wilde een vriezer aankopen maar door het onvriendelijke ontvangst mij weerhouden. Service was vroeger veel beter!! Spijtig!
top winkel, zeer vriendelijke en goede service, ook bij naverkoop kan je hier terecht voor info of problemen, wat bij andere zaken ver te zoeken is, vindt je hier nog wel, wij kopen alleen onze elektro nog hier, zeker weten, bedankt.
erik een top verkoper die je bijstaat met raad en daad een aanrader
Vriendelijke bediening. Algemene elektro beschikbaar.
Na een onaangenaam winkelbezoek bij Van den Borre hier terechtgekomen in deze wat matig verlichte Eldi, maar het enthousiasme en de klantvriendelijkheid van de verkoper waren een verademing. De tv was niet op voorraad, maar we konden hem bij Eldi in Wuustwezel afhalen, en hij was ook nog 50 euro goedkoper, plus duidelijke uitleg, plus een installatieschema op A4 in gewonemensentaal.
Slechte service, inbouw vaatwasser gekocht. Ze hebben me per telefoon gezegd dat ze het gaan installeren. De chauffeur kwam laat aan en had geen tijd het te installeren. Ik was teleurgesteld.
Veel keuze goeie prijzen
Vriendelijke eerlijke man met zeer goede service super bedankt
Heel zwak gewoon schandalig nooit meer koop ik daar nog . Geen uitleg 20.30 geleverd ,dat ze zeiden van 13 .00 tot 18.00 de mensen zelf kunnen er niet aan doen die leveren. alleen die de bonnen opmaakt. Dan hadden ze mij niks gezegd van het aansluiten ,alleen komen halen .Allez kan ik zelf nog zien hoe ik het moet aansluiten .nooit meer!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid