facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Taco Mobil

El Taco Mobil
Adres: Parvis de Saint Gilles , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 0479 01 46 23
Stad: Saint-Gilles
Route: Parvis de Saint Gilles
Postcode: 1060


Openingstijden

Donderdag: 13:30-20:30


op zoek naar gerelateerd: Taco foodtruck Antwerpen, El taco elektro
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sin Street Food Sin Street Food 385 meter
Il Sapore Della Dolce Vita Il Sapore Della Dolce Vita 634 meter beste piadina die je ooit zult vinden in Noord-Europa !!!
Recensies
Goede taco's, heel dicht bij Mexicaanse taco's en daarom niet wat je in tex-mex-restaurants vindt. Ik had echter meer smaakvol vlees verwacht. Zeer vriendelijk personeel, mogelijkheid om ter plaatse te eten er zijn enkele tafels beschikbaar of om mee te nemen in kleine kartonnen bakjes. Er is ook een vegetarische optie beschikbaar en de verschillende sauzen zijn zelfbediening. Ik vind het duur: € 7,50 voor het "bord" of drie kleine taco's. Het volstaat te zeggen dat er minstens twee nodig zijn om het als een maaltijd te beschouwen. Erg jammer, zeker als je ziet dat de prijs $ op $$$$ wordt aangekondigd op hun Facebook-pagina. Alleen contante betaling.
Ik woon nu 4 maanden op het Parvis, en ik heb deze truck nog nooit gezien. Als je goede foodtrucks wilt, verzamelen zich elke donderdag een aantal foodtrucks op het parkje, naast het Parvis.
De beste taco's van België, beste taco's van belgie, beste taco's van het land,
Veruit de beste in Brussel. Brengt me terug naar Mexico.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid