facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Taco Loco

El Taco Loco

Info

Zin in traditionele Mexicaanse Taco's?

Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons vooral naar de mogelijkheden!



"El Taco Loco keeps it real and uncomplicated. We’ve perfected the art of tacos , and we’re excited to take our legendary tacos on the road. All of our food is made from scratch, we never compromise on quality, and are constantly inspired by the world around us."
Adres: Nieuwrodese steenweg 109, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: +32498834700
Stad: Aarschot
Route: Nieuwrodese steenweg 109
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Loco Mexicano Food Truck, Indimex Aarschot, Taco foodtruck west Vlaanderen, Mexican food truck, Mexicaans restaurant, Bar en Taco Mobiel, Restaurant Aarschot
Recensies
Wij hadden voor 25 personen besteld, en heel was meeeeeer dan genoeg!! Heel lekker empanadas en burritos! Ook heerlijke guacamole om te dippen. Heel fijne samenwerking en voldoende uitleg om het zelf op te warmen.Eten: 5/5
Ik heb El Taco Loco gekozen voor een personeelsfeest bij The House of Marketing en iedereen was zeer tevreden. De bediening was uitstekend en ze zijn zeer vriendelijk. Zeker aan te raden.Eten: 5/5
Reeds voor de tweede keer werkten we op een fijne manier samen met El Taco Loco voor de catering op ons loopevent. Zowel wij als organisator als de deelnemers waren zeer enthousiast over het lekkere Mexicaanse eten.
Top! Heel vriendelijke bediening met zeer lekkere Nacho’s en Taco’s a volonté! We kwamen niks tekort en als extra zag de foodtruck er superleuk uit. Vegetarische menuopties: Zowel vegetarische Nacho’s als vegetarische taco. Beide waren lekker. Kindvriendelijkheid: Heel aangename bediening. Alles aanpasbaar zodat de kinderen het ook lustten.
Gezellige foodTruck met heel vriendelijk personeel! Heel lekker eten, vooral de Chili en taco’s zijn een aanrader!! Zeker voor herhaling vatbaar !
Top Mexicaans eten, maar vooral hele fijne mensen..Eten: 5/5
El Taco Loco Food Truck stond tussen andere foodtrucks op onze picknick van de burgemeester te Werchter voor een duizendtal mensen. Heel mooie, uitnodigende foodtruck met nog lekkerder eten. De crew was zeer vriendelijk! Een must op jouw event!
Wij hadden een personeelsfeest waarbij de catering verzorgd werd door 2 fantastische en enthousiaste dames van foodtruck El Taco Loco. Het eten was heel lekker! Een grote aanrader voor elke gelegenheid!
Eindelijk eens kunnen bestellen bij El Taco Loco! De verwachtingen zijn volledig ingelost met heerlijk en duidelijk authentieke Mexicaanse gerechten! Vriendelijke en stipte bezorging. Grote vegan keuze en super lekkere tamales, ik kan niet wachten om meer van hun assortiment te proeven!
Lekker, gezond, gevarieerd aanbod van heerlijke Mexicaanse streetfood! Toffe samenwerking voor het Factorij festival in Zaventem met deze fijne mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid