facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Sombrero

El Sombrero
Adres: Lei 25, 3000 Leuven, België
Telefoonnummer: 016 23 12 28
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Leuven
Route: Lei
Huisnummer: 25
Postcode: 3000


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 17:30–21:30
vrijdag: 17:30–21:30
zaterdag: 17:30–21:30
zondag: 17:00–21:00

Recensies
Zeer leuk aangekleed Mexicaans restaurant. Binnen kom je precies echt ogen te kort om alles gezien te hebben. Ook de bediening is goed en professioneel. Gerechten zijn super lekker, al moet je natuurlijk wel opletten want alles is vrij pikant!
Lekker audenthiek Mexicaans, alles was zeer op smaak, fijne sfeer en een hele leuke inrichting van het restaurant.. Vriendelijke bediening.. Dit was een echt een leuke beleving.. Mescal en churros waren super
Toch wel een van de beste Leuvense restaurants. Je ziet dat ze goede ingrediënten gebruiken, ik heb geen klachten. Ook een zeer leuke sfeer, zeer kleurvol! Hun eten is ook zeer goe, maar het enige is dat het wel aan de dure kant ligt.
Vriendelijk personeel.nLekker en betaalbaar eten.nMooie ambiance, echt een beleving
Wauw wat een fantastische ervaring in dit authentiek, gezellig en vooral ongelooflijk lekker Mexicaans restaurant!nnHet interieur is prachtig, sfeer en de muziek in combinatie met de lekkere Margarita’s maken het een echte Mexicaanse ervaring in hartje Leuven. Het eten is er geweldig, een afwisseling tussen frisse, hartige en pikante smaken. Kortom een echte aanrader voor iedereen die houdt van een gezelligheid, lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening in Mexicaanse sfeer!! Hier kom ik zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid