facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El sole

El sole

Info

Kinderyoga activiteiten & opleidingen:
Laat de zon in je hart stralen!

Geschiedenis

Kinderyoga activiteiten & opleidingen, tieneryoga, ouder kind yoga, baby yoga, zwangerschapsyoga en workshops voor groot en klein.

Adres: Dorpsstraat 26, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0478369065
Stad: Booischot
Route: Dorpsstraat 26
Postcode: 2221



op zoek naar gerelateerd: Ouder-kind yoga opleiding, Opleiding kinderyoga West Vlaanderen, Bijscholing kinderyoga, Ouder kind yoga Limburg, Wat is kinderyoga, Grootouder kind yoga, Opleiding kinderyoga docent brabant, Kinderyoga Gent
Recensies
In september 2016 zette ik de stap om de gevorderde opleiding kinderyoga docent te volgen bij Sofie Possemiers van El Sole. De lessen, de inzichten en het enthousiasme van Sofie prikkelden steeds meer mijn motivatie om daadwerkelijk stap voor stap aan yogagroepen les te geven. Ook nu nog kan ik bij Sofie terecht voor tips en met vragen. Voor wie twijfelt om een opleiding tot kinderyogadocent te volgen... neem gerust eens contact op met Sofie.
Ik volgde dit jaar de jaaropleiding kinderyoga bij El Sole. Wat heb ik ervan genoten! Niet alleen heb ik nu veel tools, oefeningen, uitgewerkte lessen en kennis om zelf kinderyogalesjes te organiseren, maar elke zondag was een moment om even dicht bij mezelf te komen. Sofie heeft het talent om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen, wat je achtergrond of ervaring met yoga ook is. Corona gooide wat roet in het eten voor de laatste lesjes, maar Sofie bleef niet bij de pakken zitten en kwam direct met oplossingen. We kregen online lesjes, én hadden toch nog een volledig corona-proof afsluitmoment samen. Dank je wel voor al deze inspanningen en voor de super opleiding, Sofie!
Ik heb in 2016 de opleiding kinderyoga teacher gevolgd bij Sofie. Ik nam er elke maand een dag verlof voor en zat dan twee uur in de auto, maar het was het dubbel en dik waard! Ik kwam telkens thuis in een zen modus, helemaal warm vanbinnen en stralend naar buiten. En dat klinkt airy fairy by the way, een uitdrukking die ik van Sofie leerde maar dat is het niet. De opleiding bij Sofie is professioneel gegeven, maar tegelijkertijd warm en gezellig. Je krijgt een zeer goed beeld van hoe je een yogales opbouwt. Er wordt een structuur aangeboden en je krijgt een hele hoop materiaal waardoor je zelf aan de slag kan: door letterlijk de les over te nemen of door gaandeweg je eigen ding ermee te doen. Bovendien is Sofie iemand die je graag verder helpt als je ergens tegenaan loopt, zelfs over het juridische, administratieve en financiële aspect wordt gesproken. Ik heb warme herinneringen aan de lessen bij Sofie!
De gevorderde kinderyogaopleiding van El Sole heeft mijn leven enorm veranderd in de positieve zin! Sofie is een super lieve vrouw die je meeneemt op een hartverwarmend kinderyoga avontuur. Haar enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Sofie is erg creatief en vindingrijk geweest om tijdens de coronacrisis alles digitaal en duidelijk aan te bieden. Haar filmpjes waren echt hartverwarmend en overtuigend. Ook op afstand neemt Sofie van El Sole je dus mee naar de fanatische wereld van kinderyoga avonturen. Een geweldige aanrader!
Ik volgde de opleiding kinderyoga en de verdiepingscursus baby-yoga bij Sofie. Sofie is een straffe madame die me enorm heeft geïnspireerd. Ik kan wel zeggen dat ze mijn leven een beetje heeft veranderd en ben haar daar enorm dankbaar voor! Ze geeft de cursus met hart en ziel. Sofie is ook iemand waar je je onmiddellijk bij thuis kan voelen. De opleiding is zeker en vast een aanrader voor iedereen met een hart voor yoga en voor kinderen! :
Ik heb de opleiding van kinderyogadocent gevolgd bij Sofie. Dit vond ik super! Sofie is echt een heel enthousiaste lesgeefster die dit met hart en ziel doet. Ik vond de lessen super aangenaam! Sofie is steeds positief en ze straalt wanneer ze de lessen geeft. Die stralingen hebben dan ook weer een positieve invloed gehad op mij! Bedankt Sofie en El Sole!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid