facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Rodizio

El Rodizio
Adres: Gentplaats 3, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032489676
Stad: Antwerp
Route: Gentplaats 3
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: el rodizio menu, el rodizio halal antwerpen, el rodizio zuid, el rodizio openingsuren, el rodizio reserveren, el rodizio antwerpen zuid, el rodizio antwerpen prijs, el rodizio 2000 antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Maria Teresa Restaurant Maria Teresa 2 km RESTAURANT MARIA TERESA-BRAZILIAN RESTAURANT IN THE HEART OF ANTWERPEN,BELGIUM
Mundo latino Mundo latino 3 km Venta de productos latinoamericanos, en amberes
Fogos Fogos 3 km Een heerlijke en originele ervaring! In deze Braziliaanse churrascaria worden verschi...
Restaurant Fogos Restaurant Fogos 3 km Goed en lekker eten. Grote groepen mogelijk. Leuke sfeer.
Pampas Rodizio Pampas Rodizio 4 km Hernieuwde kennismaking. Hoewel de inrichting heel vertrouwd is moet ze misschien een...
Recensies
Mijn vriendin en ik kwamen hier eten om iets te vieren. Wat ik wel echt spijtig vond was dat er geen alcohol beschikbaar is, wat toch wel hoort bij een viering. In die zin kreeg ik ook wel meer het gevoel van een halal-restaurant dan Portugese keuken. Een ander minpunt vond ik de vegetarische optie. Het bestaan daarvan was de reden dat we hier kwamen eten. Echter was het all-you-can-eat veggie vrij beperkt zie foto: een standaard soja-veggieburger, mini loempia's, een aluminiumfolie aardappel en wat groentjes. Bij de groentjes was er wel een lekkere BBQ saus met quinoa en peulvruchten. Al bij al simpel eten maar wel zeer lekker en ook wel geapprecieerd dat de optie er is. Het spijtige is wel dat het gerecht wat allendaags was en toch ook vrij duur €20. Wanneer je wil kan je nog een bord van hetzelfde bijbestellen. Een groot pluspunt was het personeel: iedereen was extreem vriendelijk en behulpzaam. Het concept van vlees eten afsnijden aan tafel was wel echt gezellig al at ik er zelf niet van. Elke minuut passeert er wel iemand om vlees of vis op je bord te leggen. Conclusie: aanrader voor de gemiddelde vleeseter die geen alcohol drinkt en houdt van supervriendelijk personeel. Afrader voor vegetariërs het is dan ook een steakhouse en mensen die van een glaasje houden bij hun eten.
Ik ben hier komen eten met mijn collega’s van het werk, het eten was SUPER lekker, zeer goed gekruid niks op aan te merken De cocktails vielen ook heel goed in de smaak. De Service was gewoon TOP. Een 10/10 voor mij. Voor herhaling vatbaar.
Als ik meer sterren had kunnen geven had ik dat gedaan! Wat een tent wat een belevenis! Eten is onbeschrijfelijk lekker, personeel is super vriendelijk en vol energie. Zelfs de muziek is top. Je zult geen minuut spijt krijgen.
Gisteren gaan eten bij El Rodizio zuid, het eten was heerlijk, vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar. Hierbij een leuke aandenken van mijn lekkere cheesecake.
Eten is lekker en voldoende, bediening is oké, maar de ervaring is heel slecht. je wordt namelijk opgejaagd om snel naar buiten te gaan voor een zogenaamd “tweede schift”. Wij hadden om 18u voor 6 personen gereserveerd en al om 19:20 kwam er een serveerder ons vertellen dat we nog tien minuten hebben en dat we om 19:30 weg moeten. Je moet je hier snel volproppen en voor je het weet sta je aan de deur. De uitbaters zijn meer gefocust op de zakelijke kant dan de klanten een mooie ervaring en service te bieden. Om rustig te genieten van het eten en gezellig te praten ben je hier aan het verkeerde adres. De Mc Donald’s is zelfs nog gezelliger. Voor ons dus nooit meer.
Top! Een heel warm welkom door zowel de serveerster van gisterenavond en de baas ik vermoed toch dat dit de baas was ondanks dat we niet gereserveerd hadden. Doorheen de hele tijd dat mijn vriend en ik er waren werden we vriendelijk bediend door de jongens die het vlees etc. kwamen brengen. Geen enkele persoon leek daar tegen zijn zin te werken ondanks dat in de horeca werken nooit makkelijk is. Het vlees en de vis was ook lekker en goed gekruid. De frietjes waren goed doorbakken, iets wat ik altijd wel fijn vind. De ananas met kaneel was ook heel lekker. Bedankt voor de heel fijne ervaring. We komen zeker terug!
Wat een genot om keer op keer naar hier te komen! Wij hebben last minute een bachelorette georganiseerd van 23 personen bij Rodizio Zuid en dit vormde voor jullie geen enkel probleem. Wat zijn we bediend geweest! Van het begin tot het einde van de avond verliep alles vlekkeloos! Niets was teveel voor jullie. Jullie hebben zo hard gewerkt om ons al het plezier te gunnen, waarvoor GROTE DANK! Persoonlijke dank u wel aan Jamal waar niets teveel voor hem was, want we hebben letterlijk de boel op stelten gezet! Ook grote dank aan Isra die ons steeds met de grote glimlach heeft bediend En dikke merci aan het voltallige team! Wij blijven vaste klant!
Geen goede ervaring!! Gelukkig vonden we een luisterend oor bij een “sympatieke ober “die wel oog had voor de opbouwende opmerking. Maar voor mij een no go wat heel jammer is want de vlees en vis zijn echt wel vers en van goede kwaliteit. Maar dat is het ook. Ook geen alcohol te verkrijgen want zou een “nieuw concept zijn?” Ik zelf vond niks van het Brazilliaans concept terug. Arrogante ober die mij prompt antwoorde dat hij anders “de vis ook wel rauw op mijn bord wou leggen?? De blik die ik kreeg omdat ik ook geen kip eet maar enkel vis was om U tegen te zeggen.. Jammer. Maar gelukkig was er de 1ne begripvolle ober…waar voor dikke dank u.
Uitstekende service, heel vriendelijk en altijd met de glimlach aan je tafel om te vragen of ze iets voor je kunnen doen, Achraf in het bijzonder, nogmaals bedankt! Het eten was ook superlekker, de ribeye en picanha waren de top maar al de andere gerechten waren ook zeer lekker! Zeker de moeite waard om eens goed en uitgebreid te eten.
We hebben daar een bride to be gehouden voor mijn nicht op 03.09.2022 wat werden we daar goed ontvangen alles was top en heel lekker. De obers waren heel vriendelijk en zeker jamal we werden goed ontvangen door hem. een dagje om nooit te vergeten dank u wel El Rodizio voor alles. Wie een goeie plaats zoekt om te eten dan is El Rodizio de beste restaurant !!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar El Rodizio met het openbaar vervoer


Antwerpen Pacificatie 180 meter
4
Antwerpen Pacificatie 190 meter
4
Antwerpen Bolivarplaats 240 meter
1
Antwerpen Bolivarplaats 250 meter
4
Antwerpen Lambermontplaats 310 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid