facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Rincon Restaurant

El Rincon Restaurant

Info

Restaurant bar à tapas et cuisine méditerranéene

Adres: Rue grand rue 96, 4870 Trooz
Telefoonnummer: 043804255
Stad: Trooz
Route: Rue grand rue 96
Postcode: 4870



op zoek naar gerelateerd: El rincón Vertaling, El Rincon Tenerife
Recensies
Uitstekend ! Zeer vriendelijk personeel
Heerlijk Spaans restaurant, lunchmenu aan 16 euro super kwaliteit. Warm en geduldig welkom met mijn zeer dynamische dochter van 3,5 jaar. Efficiënte en discrete service. Wijn van de eigenaar acceptabel. Ik zal teruggaan.
Een tafel die niet mag ontbreken. Ik spreek in het verleden omdat ik net heb vernomen dat het restaurant helaas nooit is heropend, aangezien de opsluiting daar voorbij is gegaan en ik begrijp dat de bazen het project niet hebben. Jammer dat ik van je gerechten hield. Ik hoop je snel te zien
Goed, leuk klein restaurant, vlees van goede kwaliteit, geweldig lunchmenu met voorgerecht + hoofdgerecht voor 29 euro, goed gepresenteerd en overvloedig; de kruikwijn van de eigenaar was een goede keuze. Om te testen, de bar - tapasruimte.
Fantastisch welkom, de plaats is warm. Stevige paella en de chocoladefondant met zijn sorbet, een genot. Bedankt voor dit aangename moment.
Hartelijke ontvangst, heerlijke lunch, perfect, dankjewel
Een perfect welkom. perfecte dienstverlening. Een team dat heel erg goed met elkaar kan opschieten. Op 15 februari hebben we geproefd van een maaltijd zoals ze zeggen om je kont op de AARDE te schoppen. Een 5-sterren waard. Kwaliteit van de producten. Dit restaurant moet je echt even doorlopen. Petje af aan het team en superkoks.
Spaans restaurant met oa mediterrane keuken, tapas, paella's en zarzuela's, soms op reservering. Ligging in de hoofdader van het dorp Trooz. Avond met veel bezoekers en daardoor rumoerig deze zaterdag. Typisch zuiderse keuken, relatief gevarieerd zowel in voor- als hoofdgerechten voor een prijs van 29 euro. Spaanse wijnen druivensoorten Garnacha en Tempranillo en andere aan schappelijke prijzen vanaf 23 euro. Voor klanten die geen last hebben van drukte en omgevingslawaai...
Eerste ervaring.. Heel lekker gegeten Zeer goede ploeg Superleuke baas Aandacht om een ​​paela te hebben, deze moet van tevoren worden gereserveerd. Het is niet à la carte.
Zeer goede paëlla
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid