facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Greco

El Greco

Info

Op zoek naar het lekkerste Grieks restaurant in Oostende? Welkom bij El Greco. Al 38 jaar een sfeervol feit aan de kust. Online reserveren is mogelijk.

Open:
MA-VRIJ 12u-14u30 & 18u00-0u
ZA 12u-14u30 & 18u-0u
ZO 12u-15u & 18u-23u

Geschiedenis

38 jaar geleden opende restaurant ‘El Greco’ zijn deuren in hartje Oostende als eerste Grieks restaurant aan de Belgische kust.

Authentiek Griekse streekgerechten, met recepten reeds drie generaties in eer gehouden, zijn een absolute benchmark in het succes van onze keuken. Specialiteiten als Moussaka, Meze, Tiropita, een waaier aan lamsvleesrecepten en grillades op houtskool zijn alvast onze toppers. Voor vrienden en familieleden die minder wagen is er een mooi aanbod Franse klassiekers voorzien. Ook vegetariërs komen overtuigd aan hun trekken bij ons. En voor wie een budgetvriendelijke all-in hap wenst, voorzien we dagelijks een afwisselende lunchaanbieding.

Adres: Langestraat, 55B, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059 70 47 15
Stad: Oostende
Route: Langestraat, 55B
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: el greco schilder, el greco breda, el greco paintings, el greco wiki, el greco restaurant, werk van el greco, el greco toledo, el greco utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kreta Kreta 210 meter Lekker eten en vriendelijke bediening. Top!Eten: 5/5
Restaurant Kreta Oostende Restaurant Kreta Oostende 215 meter is niet zo lekker is oud en NIET VERS !!! nooit meer gaan
ATHENA resturant ATHENA resturant 275 meter Zeer aardig personeel, kundig, echte horecamensen, superkoffie vol met smaak superver...
Restaurant Acropolis Oostende Restaurant Acropolis Oostende 296 meter Mosselen in witte wijn, lamsfilet en mezze voor 2 personen gegeten. Toen we vertelden...
Recensies
Over het algemeen zeker lekker . Enkel aperitief maison was mierzoet en ik lust thans wel zoete cocktails en niet te drinken . Vriendelijk personeel maar 1 jongedame was heel ongepast gekleed met blote buik . Cropp tops mogen dan misschien in zijn bij de jeugd maar zoiets is ongepast in een restaurant
Heel lekker gegeten! Ik had de Meze Royal genomen, dochter Calamares en man een mixed grill. Als bijgerechtje een moussaka genomen, die was overheerlijk! Ook heel gezellige Griekse muziek tijdens het eten. Als wij nog eens naar Oostende gaan, gaan we zeker terug!
Heeeeel krap om te zitten binnen. Minitafeltjes waardoor er zo weinig plaats was dat mijn bord noodgedwonen over de rand kwam, meer licht zou ook beter zijn. Vriendelijke bediening en het eten heeft gesmaakt. Alleen de geserveerde Retsina smaakte naar gewone witte wijn die al 2 weken openstond, niet uitgedronken dus. De bazin beweerde dat ze de fles speciaal voor mij opengedaan werd maar die fles werd mij niet getoond.
Wij bezochten dit Grieks restaurant. Buiten en binnen een gezellige zaak. De bediening uiterst vriendelijk, het eten en keuze is zeer goed . De portie meer dan voldoende . De life muziek vonden we minder, meest werd er Frans gezongen. Het past er meer gezellige en rustige zuiderse muziek, Grieks, Kroatië’s , Spaans of Italiaans . Maar al bij al een aan te raden zaak.
Eten was ok. Het was luid en laagwaardig waardoor we elkaar amper konden verstaan. Weinig ruimte, druk/zit dicht op elkaar. Bediening keek niet naar je om, en sprak amper Nederlands waardoor communicatie lastiger werd. Moesten zelf om drinken vragen en doordat er geen intresse of omkijk naar ons was.. na lang wachten iemand aangesproken om een rekening, die vervolgens pauze gaat houden. Rest van personeel niks communiceert met elkaar dus vervolgens aan een andere personeelslid om rekening gevraagd, en die ging verder met haar andere werkzaamheden.. en wij uiteindelijk al om al uur hebben gewacht om eindelijk te betalen en tete kunnen gaan.. Dit was een teleurstellend, en niet meer de moeite waard voor ons om nog keer heen te gaan.
Eten was oké. Live muziek was erg hard moeilijk om met elkaar te praten. Bediening was niet zo denderend, er werd niet gevraagd of je nog een desert wou. Na het opnemen van de bestelling en eerste drankje nooit meer gevraagd voor een drankje. Terwijl de glazen al een tijdje leeg stonden. Meerdere malen moeten vragen na de rekening die kwam na een half uur. Al met al niet zo goed.
Tamelÿk gegeten , dure wÿn 49,- / Onze garçon sprak geen Nederlands/Westvlaams ! Dit is een minpunt . Ik had goesting om aanstonds voort te gaan ! Een andere kelner sprak Oostends en Tagalog . Die waren allen heel vriendelÿk ! De madam/gerante/bazin sprak Vlaams, Grieks en Frans . Ik vond de meubilering / stoelen zeer mooi. De muziek beviel me ook wel .
We komen hier al 8jaar en de bediening gaat enorm achteruit, ze spreken amper of geen Nederlands. Wachten op een deel van je eten en na een paar keer door te geven komt de rest van het eten. Ook zijn de schotels kleiner geworden met de jaren.
Super gezellige avond gehad! Het eten was dan ook super. We waren gestart met een mezze voor 2 personen, rijkelijke schotel. Alsook de live muziek was een leuke extra. Vriendelijk mensen die je komen bedienen.
Zeer onvriendelijk en eten trok op niks. Alles was aangebrande.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid