facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El firdaous

Info

Al firdaous Marokkaans restaurant

Adres: Bredabaan 535, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032754558
Stad: Merksem
Route: Bredabaan 535
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Firdaous Merksem dood, El Firdaous reviews, Menu Marokkaans restaurant, Marokkaans restaurant Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CC België CC België 550 meter De zaal en foyer zijn enorm gezellig en netjes. Vriendelijke dames aan de bar, zeer s...
Bosto Bosto 2 km Dit is geen rijstwinkel.hier wordt rijst verpakt.
Recensies
Tijdens de Ramadan 6/04 langsgeweest met hoge verwachtingen. Qua service en sfeer was het top! Maar helaas viel het tegen qua eten. Voorgerechten: chebakia lekker Labriwat kip een 6/10 --> gevuld met kipfilet met satékruiden, lijkt het Harira zag er heel goed uit, maar smaakte helaas niet. Niet kunnen drinken helaas. Hoofdgerechten: keuze uit vlees, kip en vis. Tevreden over het aanbod. Stoofvlees en aardappelpuree waren heerlijk! Ook de zalm was heel lekker. Nagerecht: viel tegen. Tiramisu viel ongelooflijk hard tegen. Maar de eigenaars zijn super lief!
Mijn vragen worden nauwelijks beantwoord. Meerdere keren gebeld en elke keer wordt er gezegd ik zal straks terugbellen terwijl dit niet het geval is. Vind het een beetje jammer dat ik zo aan het lijntje gehouden wordt. Gelukkig ben ik vandaag geholpen door een andere eigenaar van een zaal in Deurne top service kijk er naar uit!
Het eten was enorm lekker, zeer proper en zeer vriendelijk personeel. Ik geef het een 10!
Zeer lekker en vers, vriendelijke mensen en een mooie zaal!Eten: 5/5
Zeer lekker eten en vriendelijke serviceEten: 5/5
Zo lekker gegeten! Heerlijke en eerlijke keuken van de hand van de eigenaar/chef. Goede service en een mooi kader. Wij gaan zeker terug!
Ik ben daar niet geweest sorry dan kan ik ik er niet op antwoorden
Zeer lekker gegeten. Een aanrader.Eten: 5/5
Lekker eten en goede service
Alles was naar wens!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid