facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eksperiment

Eksperiment

Info

Vrijdag 26 april
Den Eglantier



"De ideale uitstap in Sint-Niklaas, nabij Antwerpen? De perfecte teambuilding? Een leuk verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? Een kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie?Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen. Bij ons word je samen met je team opgesloten. Ga op zoek de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders... Dit vereist snel denken, teamwork en stalen zenuwen!De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Room uniek blijft. Dit concept is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en vrijgezellen."
Adres: Apostelstraat 13, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: Apostelstraat 13
Postcode: 9100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bioritme Bioritme 2 km Jeugdcentrum die goedkoop dranken aanbied en waar het gezellig is voor jongeren. Een ...
KMPLX KMPLX 5 km 1 woord : AF!!!!!
Recensies
Joker ruimte gedaan. Toffe ruimte, maar al mooiere ruimtes gedaan. Is eng, maar oké ! Uitdagende puzzels en codes en fijne plotse verrassingen ! Nét op tijd eruit geraakt !!
De puzzels zijn nogal eentonig. Veel cijfer- en letterslotjes zoeken...
Leuke ervaring, we hadden nog 5 minuten over mits 5 tips
Heel fijne ervaring. Enthousiast onthaald, mooie inkleding , leuke puzzels!
1 ste keer een escape room gedaan in mijn leven , het spel op zich is zeer leuk en amusant , maar de organisatie is niet bestaand , zit in een rare omgeving , je boekt iets wat niet bestaat , en dan word er nog een bepaald uur afgesproken, waarna er niemand is of komt op dagen , daarom maar 1 ster
De verborgen Maya-Stad was mega spannend en zeker de moeite waard als je hem nog niet gedaan hebt!
Robin verbuyst , Marc Verbuyst, Roy Hollanders, Tom Windey, Tommy Bosman, Tim Malfait
We hebben de Maya room gespeeld, heel tof en goed doenbaar met 2! Aanrader!
Zeer leuke ervaring
Leuke escape room. Net op tijd buiten geraakt met wat tips die op het juiste moment kwamen. We hebben The Joker gedaan die uit meerdere kamers bestaat. In totaal was ons gezelschap met vier personen. Dit was goed te doen, maar hoe je deze kamer ooit met 15 kan doen is me een compleet raadsel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid