facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EKilibre

EKilibre

Info

Vous souhaitez vendre ou acheter un bien?
eKilibre est là pour vous conseiller et vous accompagner tout au long de votre aventure immobilière!




Geschiedenis

L'immobilière eKilibre est une agence dynamique réputée au service d'une clientèle exigeante et sérieuse.
Une équipe d'agents immobiliers reconnus à votre service pour de meilleurs résultats et des évaluations fiables.
Cette équipe sait comment s'occuper d'un dossier dans les meilleures conditions pour vous donner entière satisfaction.

Confiez-nous votre bien, nous travaillons en toute transparence et vous donnons accès à votre dossier en ligne outre le suivi personnalisé effectué par votre gestionnaire.

Vous souhaitez acheter?
Confiez-nous vos critères de recherches et nous mettrons tout en œuvre pour vous trouver le bien idéal.

Notre agence se veut sérieuse, dynamique et efficace. Les seules qualités nécessaires à l'accomplissement d'un travail de qualité exceptionnelle; pour preuve, consultez notre livre d'or (www.ekilibre.be).
Des tarifs clairs et non équivoques, aux meilleures conditions pour une agréable sensation d'apaisement tout au long de la vente de votre immeuble.



"L'immobilière eKilibre est une agence dynamique réputée au service d'une clientèle exigeante et sérieuse.Une équipe d'agents immobiliers reconnus à votre service pour de meilleurs résultats et des évaluations fiables.Cette équipe sait comment s'occuper d'un dossier dans les meilleures conditions pour vous donner entière satisfaction."
Adres:
Telefoonnummer: 087/316 300
Stad: Verviers


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: My place immo verviers, Waucomont, Honesty immo, PackPRO IMMO, Www Wolfs be, Upstate be, IMMO pays de Herve, Immo Dumoulin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Axylium Axylium 1 km Vertaald door Google Zeer professioneel! Origineel Très professionnel !
B14 B14 2 km Bureau d'expertise-comptable et de conseil fiscal, B14 est le partenaire en organisat...
Artemis Bureau comptable Artemis Bureau comptable 2 km Vertaald door Google De score van 10/10 is niet genoeg om de vriendelijkheid van het ...
Mascot-Consult Mascot-Consult 2 km Vertaald door Google Advisering bij overdracht en overdracht van bedrijven! Op de top...
Certificateur PEB Bastien REMI Certificateur PEB Bastien REMI 2 km Réalisation de certificat PEB résidentiel et public en région wallonne.
Sophie Franssen Home Organiser Sophie Franssen Home Organiser 2 km Etre bien chez soi ce n’est pas un luxe !
Hupperts Immobilière Hupperts Immobilière 3 km Voor de verkoop van ons huis zijn wij via makelaarskantoor Hupperts gegaan. We zaten ...
Recensies
Huur geen appartement via dit bureau. De door het makelaarskantoor opgelegde huurwaarborg loopt via de firma Korfine die 3 maanden na inventarisatie de huurwaarborg nog steeds niet heeft terugbetaald. Eens het appartement met de inventaris in orde wordt opgeleverd, is het bureau na talloze e-mails en telefoontjes niet meer aansprakelijk voor de terugbetaling van de huurwaarborg. Makelaar erg laat voor bezoeken en vergeet het licht uit te doen... Het enige dat het bureau op tijd doet, is de kosten in rekening brengen!
Ik kende dit bureau niet voordat ik mijn huis daar kocht. Personeel attent, beschikbaar en erg begripvol. De aankoop van mijn eigendom ging als een brief op de post, zonder gedoe. Werken met hen is een garantie voor veiligheid en vertrouwen. Hartelijk dank aan Maëva die daar werkt en ons een baan van superkwaliteit heeft aangeboden. Ik raad ten zeerste aan !
Een makelaarskantoor dat luistert met kwaliteitseigendommen. Goed advies en zeer goede afhandeling van aanvragen! Ik begin zonder aarzelen opnieuw!
Heel dynamisch niets aan te merken op dit makelaarskantoor dat de verkoop van ons pand op een zeer professionele manier heeft beheerd. nogmaals bedankt aan het team
Veel dank aan Glenn die heel snel accommodatie voor me heeft gevonden. Bedankt voor het luisteren naar mijn verwachtingen . Dank ook aan ekilibre voor het zo snel handelen om mijn huurcontract te ondertekenen.
Tijdens een eerste contact voor de verkoop van het huis ontmoette ik Mélanie, een gastvrije, dynamische persoon die me de nodige informatie gaf voor een afspraak met een makelaar. Dus ik ging naar Maeva voor de schatting van het onroerend goed en de ondertekening van het contract. Ik zette het avontuur voort met Valérie, die blijk gaf van veel geduld en vasthoudendheid gezien het verlies van bepaalde "verdronken" documenten in juli 2021. Ze hield me regelmatig op de hoogte van de voortgang van het dossier. We hebben vanaf het begin een zeer prettig contact gehad en zijn tot een meer dan bevredigende verkoop van mijn woning gekomen. Ik raad dit bureau 100% aan voor ernst en competentie. Nogmaals dankzij jou
Dankzij Ekilibre hebben we ons huis gekocht, onze verliefdheid... en we zijn daar zo blij We zijn erg blij met het bureau en vooral dankbaar voor de efficiëntie van Maeva!
We werden geadviseerd door Nathalie Palm voor de expertise en de aankoop van ons nieuwe huis, we zijn heel blij met ons contact en haar professionaliteit.
Heel erg bedankt, geweldig bureau. Wij waren met spoed op zoek naar een huurwoning. Dankzij Ekilibre was het binnen een paar dagen klaar. Nogmaals bedankt.
Na een mislukte biedverkoop voor het gebouw van mijn grootmoeder, zorgden Maëva en het bureau Ekilibre voor de verkoop van het pand. In minder dan een week was het uitverkocht. Met mijn ogen dicht zou ik de verkoop van een woning aan dit bureau toevertrouwen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid