facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eiscafé Panciera Eupen

Eiscafé Panciera Eupen

Info

Laboratoriodigelateria

Adres: Marktplatz 3, 4700 Eupen
Stad: Eupen
Route: Marktplatz 3
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Recensies
Heerlijk ijssalon, wij komen zeker terug! Heel vriendelijke bediening!
Heel lekker spaghetti ijs
Lekker eten, wel erg prijzig.
Niet zo mijn ding
Cappuccino mmmm
Sympathie wat een schandaal!! Bijna geen woord, helemaal niet vriendelijk!! Het ijs is heerlijk!! Geen klachten! De milkshake daarentegen .... het is een kopje melk niets meer .... te vermijden !!! IJs aarzel niet, maar verwacht geen glimlach of medeleven....
Plezier beleven met hoogwaardige ingrediënten Het ijscafé Panciera is een absoluut hoogtepunt voor ijsliefhebbers, omdat er bijzondere waarde wordt gehecht aan hoogwaardige ingrediënten. Kwaliteit die overtuigt.
IJs smaakt goed. Service muf, lijkt lusteloos en onvriendelijk. De prijzen op de muur zijn afhaalprijzen. Waar voor je geld met service ... extreem duur.
Hier zit je midden in het dorp goed onder oude bomen en de Mariazuil. Leuke en snelle service. We hadden alleen drankjes, maar die waren ok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid