facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eiland

Eiland
Adres: Kleine Smetledestraat 12, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +32(0)468584411
Stad: Wetteren
Route: Kleine Smetledestraat 12
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Wellness privé, Privé wellness overnachting, Wellness met overnachting Lokeren, Wellness met overnachting gezin, Wellness Vlaamse Ardennen, Wellness met overnachting Lochristi, Privé wellness arrangement, Kinder Wellness Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B De Stuifduinen B&B De Stuifduinen 2 km Zin in een natuurlijke nachtrust en een gezond ontbijt in een groene omgeving? Kom ...
Recensies
Wij maakten gebruik van de wellness, niet van de B&B. Bij Eiland heb je alles wat je nodig hebt om even volledig te ontspannen! De faciliteiten worden zeer goed onderhouden en zijn makkelijk in gebruik. Daarbijkomend biedt de gastvrouw ook nog eens water, vruchtensap en enkele versnaperingen aan om alles compleet te maken. Wij komen zeker nog terug en raden het iedereen aan!
Mooie, gezellige wellness. Stijlvol ingericht. Zeer vriendelijke en hartelijke gastvrouw. De ruimte is op een zeer efficiënte manier gebruikt. Er is een infraroodcabine, sauna, bubbelbad en een zwembad. Alles was zeer proper en duidelijk zeer goed onderhouden. Wij waren zeer tevreden over het basisarrangement. Dit is prijs/kwaliteit zeer zeker de moeite en voor ons op wandelafstand.
Wij zijn gisteren naar de wellness geweest en het was gewoon TOP. Heel vriendelijke uitbaatster. Het was daar kraak net. Je kan daar genieten van begin tot einde! We kwamen heel ontspannen terug buiten. Aanrader voor iedereen! Wij komen zeker terug!!
2 uur sauna : Heel mooi, gezellig en goed ingericht. Voldoende faciliteiten. Een super de luxe jacuzzi! Vriendelijk & een warme welkom. Minpuntjes : geen privacy aan het raam, de zoon was buiten aan het voetballen en als we een fris luchtje wouden scheppen hadden we contact. Tip : omheining eventueel afspannen met niet doorzichtig doek. Geeft toch meer het gevoel van privacy. We hebben 180 euro betaald voor 2 uur met 1 fles cava en hapjes : de hapjes waren café nootjes met lekker gevulde fruit potjes. Het fruit is een top idee maar café nootjes voor diene prijs ? Ik had een beetje moeite met zoveel te betalen. Nog een kleine tip : rustgevend muziekje op de achtergrond zou leuk zijn. Het was leuk en gezellig voor 1 x te doen maar voor 180 euro hebben we al leukere dingen gedaan.
De wellness is super goed uitgerust en verzorgd. Vriendelijk onthaal, hygiënisch, mooi bordje fruit, vers fruitsap, water, koekjes, ... De hydraulische jaccuzi is geweldig. De beste wellness waar we tot nog toe geweest zijn.
Mooie ruime kamers, gloednieuw en goed verzorgt.
Een echte aanrader. 2,5 uur genoten en ontspannen weer naar huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid