facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eggo keukens Genk

Eggo keukens Genk

Info

Eggo bied u toegankelijke ontwerpen, ergonomie en vormgeving die het gebruiksgemak verhogen, maar bovenal een onafgebroken persoonlijke begeleiding.



"Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of kasten op maat in regio Genk? Kom langs bij èggo Genk, uw specialist voor uitgeruste keukens tot slimme opbergsystemen in regio 3600.Een keuken op maat die zowel ergonomisch als mooi is? Het bestaat bij èggo Genk! Onze showrooms met ingerichte keukens tonen keukenruimtes waar bezoekers zich kunnen laten inspireren. Er worden verschillende keukenmodellen en -omgevingen tentoongesteld, met extra aandacht voor het evenwicht tussen materialen, kleuren en verlichting.Een kast op maat dat zowel praktisch als elegant is? Het bestaat bij èggo Genk! Of het nu een kast is voor op de slaapkamer, in de woonkamer, in de werkkamer, op de gang, in de dressing, in de hal of voor onder een schuin dak..."
Adres: Hasseltweg 79, 3600 Genk
Telefoonnummer: +3289600303
Stad: Genk
Route: Hasseltweg 79
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Eggo keukens prijzen, Eggo Aartselaar, Eggo Leuven, Eggo Brugge, Èggo kasten, Eggo of Ixina, Eggo keukens logo, Èggo keukens gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XL Keukens XL Keukens 1 km Wij maakten een afspraak bij XL keukens in Genk. Wij zijn daar zeer vriendelijk ontva...
Recensies
Mijn keuze voor eggo heb ik me niet beklaagd van het eerste moment dacht morena volledig mee en al snel had ik de keuken wat ik wou volledig voor me alsof ze al in huis stond. Ook erna als er ik nog wat wou veranderen werd dit op een vriendelijke manier gedaan. Ook wat betreft de afspraken van levering en plaatsing verliep super. Zeker een aanrader!
Wat een toppers!!! EGGO GENK!! Michaela heeft ons geholpen een pracht van keuken te ontwerpen, zeer goede tips,advies. Zonder haar was het nooit zo een mooi resultaat geweest zeer vriendelijk! Eveneens voor de keukenplaatser Silvio & collega Heel veel complimenten werken tot in de puntjes alles af en hebben ons een top keuken neergezet!!! 10 sterren!!! Levering ook perfect op tijd.
We zijn superhappy in onze nieuwe keuken! Enkel over het afwasmachine was miscommunicatie. Een ander merk leveren ook al is het een beter, dit vertel je best op voorhand. Buiten dit geven we Eggo 10 op 10, met dank aan het geduld en de goede inzichten van Morena. Ook de professionele plaatser Koen is sterk aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid