facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetwinkel l'Apétit

Eetwinkel l'Apétit

Info

Zowel afhalen van verse maaltijden als bij u thuis geleverd is mogelijk!

Ook verzorgen wij al uw feesten, buffetten, tapasschotels, ...

Tot snel!



"Traiteur & catering voor groepen en feesten:ReceptieBuffetten koud & warmMet of zonder bedieningTapasBrunchBbq…"
Adres: Kerkstraat 53a, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 037892141
Stad: Stekene
Route: Kerkstraat 53a
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant l'apétit stekene, straffe kost stekene, restaurant stekene, restaurant stekene polenlaan, mistral stekene, restaurant kemzeke, brasserie stekene, de meet stekene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok & Roll Wok & Roll 3 km Fresh food for funky fly folks!
Den Boerenhof Den Boerenhof 3 km Toffe dames die echt alles met liefde hebben verzorgd dat zie je zo aan de schoteltje...
Picolo Picolo 5 km Lekkere broodjes. Vriendelijke bediening. Probeer maar een broodje grijze garnalen m...
Recensies
We lieten dit jaar de catering voor het lentefeest van onze jongste dochter verzorgen door l'Apétit en waren heel tevreden van onze keuze. Een mooi aanbod aan heerlijke gerechten, die stuk voor stuk zowel door jong als oud erg werden gesmaakt. Wij komen zeker terug. Dank je wel!
Vorige week bij jullie een 3 gangen buffet genomen voor 22 personen. Het was heel mooi verzorgd en afgewerkt. We hadden meer dan voldoende en iedereen vond alles echt lekker. Zeker een pluspunt dat het hoofdgerecht warm geleverd kan worden en wijzelf geen materiaal hoefden te voorzien!
Steeds tevreden van de service van Eetwinkel l’Apétit! De producten waren iedere keer lekker vers, de hoeveelheden zeker voldoende en er was ook een zeer vriendelijke communicatie met de zaakvoerders bij het plaatsen van bestellingen. Een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en dus een echte aanrader!
High Tea besteld en zéér tevreden: vriendelijk contact, vlotte levering, lekker klaargemaakt, ruime porties, goede variatie. We hebben genoten!!!
Kwalitatieve en gezonde afhaalmaaltijden! Gevarieerde Take away op zijn best! Ook veggie zeer aan te raden. Ja, eigenlijk restaurant kwaliteit voor thuis.
Vriendelijke behulpzaam service Leuke smakelijke menu’s Alles perfect volgens afspraak Perfect voor een diner met je gasten thuis Correcte prijzen
Veel verschillende meeneem-gerechten om uit te kiezen en de porties zijn altijd voldoende en vooral lekker! Zeker een aanrader!
Super vriendelijk en dagelijkse heerlijke verse gerechten aan goede prijs! Een aanwinst voor Stekene!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid