facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuisje Socrates

Eethuisje Socrates

Info

Griekenland dichtbij? Hier waan je je echt in een dorpje op een Grieks eiland! Specialiteit: Griekse meze tafel.

Geschiedenis

Vlamingen en Grieken hebben zeker één ding gemeen: ze houden van een gezellige babbel, met daarbij een lekkere hap en een goed glas. En zeg nu zelf, wie kan daar niet van genieten?

De Grieken maken van hun maaltijd een sociale aangelegenheid en het is er de gewoonte om met familie of vrienden de plaatselijke "ouzerie" binnen te stappen en een lekkere ouzo of een glas koele wijn te bestellen, waar automatisch wat meze bijhoort.

Meze kun je het best omschrijven als allerlei hapjes, en het assortiment is oneindig. Deze manier van tafelen is heel gezellig omdat het veelzijdig is, sympathiek en origineel. U kent toch zeker de typisch Griekse tavernetafeltjes, overvol met kleine bordjes vol lekkers?

Hier in Eethuisje Socrates willen we deze sfeer een beetje nabootsen door op een losse manier een uitgebreide waaier van Griekse hapjes aan te bieden, natuurlijk vergezeld van allerlei zuiderse drankjes. Ook mensen met een "westerse" voorkeur kunnen we zeker bekoren met meer bekende schotels. We proberen dan ook het midden te houden tussen Grieks eethuisje en bistro.

Wat de Grieken hebben en wij niet, is natuurlijk het goddelijke terrasjesweer, waarbij het heerlijk is om buiten te tafelen. Maar daar hebben we aan gedacht door een interieur te kiezen dat zeer nauw aanleunt bij het typische "kleine straatjes"-decor van elk Grieks dorpje.

Sluit dus eventjes uw ogen en met een klein beetje fantasie en de typische GRIEKSE muziek waant u zich zo op een Grieks eiland!

Adres: Oostendestraat 36, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050221030
Stad: Torhout
Route: Oostendestraat 36
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:00
Dinsdag: 18:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Torhout oostendestraat, Minos Palace Torhout, Restaurant sint henricus Torhout, Fondue Torhout, Italiaans restaurant Torhout, Tripadvisor Socrates, Restaurant Torhout, Restaurant Torhout take away
Recensies
Leuke inrichting en sfeer, vriendelijke bediening en super lekker eten. Zeker een aanrader.
Heerlijke authentieke Griekse meze ....mmmm
Lekker gegeten ....beetje killigEten: 4/5
Al meerdere keren geweest, altijd heel lekker en meer dan genoeg. We krijgen nooit alles op.
Wij waren zwaar teleurgesteld. Eerst en vooral heel veel lawaai! De zoon heeft zijn decibel meter aangestoken en er was een gemiddelde van 94,6 decibel te meten. Het duo van kaasjes als voorgerecht was zeer lekker. De verse tonijn was te ver gebakken. De mixed grill dan, de hamburger was zeer lekker, één schapekoteletje ook zeer lekker het tweede was taai, de kippespiesjes waren veel te droog ook te ver gebakken. Daarna naar buiten om sigaret te roken, mijn glas rosé stond nog op tafel, met toch nog 1/4 de van het glas gevuld, terug aan tafel bleek deze al afgeruimd! De vraag of het gesmaakt had, kregen we eveneens niet. 8 à 9 jaar geleden ook eens geweest en toen was er niets slecht op te merken, een grote achteruitgang in ons ogen.
Geen telefonisch contact gekregen. Jammer dat bij het eten van mezze tafel alles in 1 keer wordt gebracht.
Enkele pluspunten en minpunten. + Gezellig sfeer. + Vlotte bediening. + Lekker verfijnde Griekse gerechten. + Prijs kwaliteit goed. + Porties niet overdreven maar toch genoeg. - Ik miste bij de Mezetafel OLYMPOS enkele koude gerechten zoals Tzatziki, Piperies, Choriatiki Salade ... bij het Meze voorgerecht waren het allemaal warme gerechtjes. Deze ze kan je wel bestellen. - Grote minpunt niet iedereen aan onze tafel kreeg op tijd zijn dessert. Zelfs nog moeten vragen. Misschien wat onderbemand deze avond. Toch een aanrader om lekker Grieks te eten.
Zeer lekker gegeten, alleen spijtig dat 't allemaal veel te snel na elkaar kwam. Prachtig gezellig restaurant, alsof je je in een straatje in Griekenland vertoefd maar dan in Rush Hour. Maar blijft heel lekker!!!
De meze tafel Olympos is er heerlijk. Uniek interieur, je waant je in Griekenland. Top!
Mooie reconstructie van een typische charmante Griekse setting. Wij namen de Meze en hebben lekker gegeten :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid