facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis 'T Kaderke

Info

Adres: Sint-pietersstraat 1, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 0478617601
Stad: Izegem
Route: Sint-pietersstraat 1
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Izegem
Recensies
Heel lekker gegeten in een strak maar gezellig interieur met een oprecht vriendelijke bediening. Bij afrekening schrok ik van de zeer lage prijs. Wij gaan zeker ook de andere gerechten nog uitproberen. Top!
Super lekker... als vers klaargemaakt... een vrouw die kan koken aan het fornuis. Heel vriendelijke bediening ook
Heel mooi ingericht en gezellige sfeer. Het eten was lekker, maar bij het opdienen van ons hoofdgerecht tweemaal scampi's met risotto en de tournedos met frietjes kregen we de bijhorende frietjes en risotto 5min na de scampi's en de tournedos. We moesten zelf vragen of ze dit misschien vergeten waren in de keuken. Toen de risotto kwam bleek die nog eens lauw tot koud te zijn op de koop toe. Het was ook, naar mijn mening, geen echte risotto, maar meer een rijstpap-achtig iets met veel te veel saus. De scampi's en serranoham waren wel heel lekker. Toen we het achteraf gemeld hebben dat de risotto praktisch koud was, was het antwoord: "Sorry, ik zal dat zeker doorgeven in de keuken. Dat kan altijd gebeuren hé." Hmmm. Er werd ons ook gezegd dat ze er de volgende keer dan zeker zouden op letten. Maar ondanks de leuke sfeer komt er voor ons waarschijnlijk geen volgende keer. Prijs bleek vrij duur voor hetgeen we kregen en er waren bij de hoofdgerechten ook helaas niet veel groentjes te bespeuren.
Aangename sfeer, vlotte bediening en lekker eten. Alleen jammer dat de struisvogel niet meer mogelijk was, maar er werd onmiddellijk een goed alternatief aangeboden. Ook werd de timing van het eten duidelijk gecommuniceerd naar de groep. Tip. Vrijdag avond volwaardig stuk cottalos aan zeer democratische prijs.
Leuk restaurantje, netjes en heel vriendelijke mensen. Het gerecht werd opgediend in een zwart bord en dat vind ik niet tof. Ook het eten mocht warmer.
Toffe zaak, vlotte en vriendelijke bediening. Er is voor ieder wat wils op de kaart.. alles vers ..zelfs de frietjes. Supplementen worden niet als extra aangerekend. Het was een fijne avond die voor herhaling vatbaar is. Zelfs mogelijk om buiten te aperitieven en binnen te eten
Gezellige plaats om lekker te eten. Vriendelijke bediening.
Goede kwaliteit en lekker eten. Weinig groenten. Nogal duur prijs/kwaliteit. Grote flessen water nogal duur 8,8€/l. Fouten in de rekening.
Zeker een aanrader om rustig iets te gaan eten. Super lekker om te eten, zeer verzorgd allemaal :
Leuke plek voor een betere maaltijd met steak, vis of hazerug. Zorgzame bediening met aandacht voor details. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid