facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Snacksken

"Wij bieden u een aangepaste menukaart aan.Liefst reserveren op 032 02 452 55 41Wij zorgen voor een heerlijke maaltijd tijdens de middaguren, of een gezellig diner met je partner of vrienden.Eethuis Snacksken is een zeer geliefde plaats om te lunchen met zakenpartners. Door onze goede ligging langs de Nieuwstraat nabij het centrum van Asse, en snelle verbinding met Ternat en Brussel, zijn wij op enkele minuten bereikbaar.Schenk familie of vrienden een gezellige avond tafelen. Doe hen een waardecheque “Snacksken” cadeau voor een bedrag naar uw keuze."
Adres: nieuwstraat, 1730 Asse
Telefoonnummer: 024525541
Stad: Asse
Route: nieuwstraat
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: 't snackske menu, Kummelshof, De Koekoek Asse, Take away Asse, De bloeiende wijngaard Asse menu, Tearoom Asse, Pannenkoeken Asse, Brasseries in Asse
Recensies
Super lekker eten, vriendelijke uitbaters! Alleen had ik een beetje een reftergevoel.Eten: 5/5
Heel lekker eten, kwaliteit en service zoals het moet. Vooral steak ook paardesteak en entrecote zijn een aanrader. De bijpassende frietjes a volonte zijn niet vettig...wat niet overal het geval is. Concreet: ga er zeker eens naartoe en laat u misschien verrassen door de suggestie van de dag. Smakelijk Parkeren: Aan de overkant van de drukke steenweg maar zeker te doen.
Eten was inorde. Prijs was goed. Heel lang op het eten moet wachten.Eten: 4/5
De lekkerste entrecote eet je hier. Aanrader.Eten: 5/5
Super lekker en een super bediening!!!
Lekker Kabeljauw haasje met asperges en hollandaisesaus. Voor de tweede keer hetzelfde gerecht genomen omdat het superlekker was. Vlotte en vriendelijke bediening.
Zeker een aanraderEten: 5/5
Lekker eten en vriendelijke bediening! Een echte aanrader!
Vriendelijk, ervaring en snelle bediening, maar Vooral het beste restaurant voor steaks. Alle soorten perfect gebakken zoals je deze wil, natuur of met zalig sausje. Vraag zeker naar hun paardensteak, een must voor de liefhebbers. Toprestaurant!
Lekker eten en goede bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid