facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Kodak

Eethuis Kodak
"Voor meer informatie bezoek onze website"
Adres: Markt 14 , Bree 3960, BE
Telefoonnummer: 089 38 28 18
Stad: Bree
Route: Markt 14
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Kebab Bree centrum, Kebab Bocholt, Frituur Bree, Palmiye Bree, Kebab house Bree, Kebab Neerpelt, Italiaan Bree, Eethuis Troy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recoarotrapani Recoarotrapani 171 meter
Dider Dider 289 meter
Foody's Foody's 815 meter Super kwaliteit en zeer gastvrij !!! Niet eerder zo een goede prijs kwaliteit verhoud...
Recensies
Kebab van mijn man is prima. Mijn durum is oneetbaar, hij is zo slecht gerold dat hij uit elkaar valt en drijft in een soep van saus en vocht.
Redelijk duur en kebab te kleinEten: 3/5
Heel Slechte pizza's Geen smaak nooite meer bestellen wij daar ook Durum trekt op niks geen smaak en zo goed als geen vlees binnen bha alles is gewoon naar de vuilnisbak aanrader is Kebap eethuis top Kwaliteit lekkere Etten alles top Hier Eethuis Kodak
Vriendelijke mensen maar was echt laatste keer dat we daar pizza genomen hebben. 8 pizza besteld en iedereen zegt het zelfde. Taaie korst. Proefde echt ni vers kan aan de bak manier of iets anders gelegen hebben maar was echt niet lekker. Sorry dit was kwalitatief volledig ondermaats!
Niet vriendelijk en niet eerlijk. Verkeerde bestelling gekregen. Deze aanvaard tegen korting. Korting krijgen toen we moesten betalen was moeilijker. Vooreerst stond er een drank teveel op de rekening en was de korting belachelijk. Moeten discussiëren om toch iets te bekomen. Je ziet me hier niet meer terug! Eerlijkheid duurt het langst.
Kom er al meer dan 10 jaar, en ben nog altijd zeer tevreden over het lekker eten, en de spontane vriendelijkheid vd eigenaar. Gewoon super.
Het eten is altijd super lekker verzorgd en heerlijk vers. Ik kom er graag en ze zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam ook hebben ze een zeer goede hygiëne. Helemaal top
Peperduur de pizza en niet lekker , pizza scampi 15 euro , maar je moet wel een GPS hebben om de scampi's te vinden ! bye bye kodak !!!
Uitbater is vriendelijk de rest van t personeel een pak minder. Extra vlees gevraagd op de kebap en moest nog zoeken om iets te vinden.
Toffe eigenaar met een leuke zaak. Je kan er kiezen uit een grote menukaart, en alles is lekker en een goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid