facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Christoffel

Eethuis Christoffel
"Uitgebreide kaart, Belgische keuken. Alle gerechten ook om mee te nemen. Snelle service, vriendelijke bediening!Specialiteit: Stoppelgras & mosselen"
Adres: Peerderbaan 65 , Wijchmaal 3990, BE
Telefoonnummer: 011 63 31 53
Stad: Wijchmaal
Route: Peerderbaan 65
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Eethuis christoffel facebook, Eethuis Peer, Christoffels menu, Wijchmaal restaurant, Eethuis menukaart, Restaurant Max, Restaurant Pelt molen, Eethuis 't Poortje menu
Recensies
Wij zijn hier al zeer regelmatig geweest en zijn iedere keer tevreden en met een volle buik weer naar huis kunnen gaan! Hier valt het nu eens nooit tegen! Het eten is super lekker, de bediening is snel en vriendelijk & de porties zijn meer dan voldoende! Echt een topper en keuze voor iedereen!
Op nieuwjaarsdag met de familie komen eten. Spijtig genoeg heel teleurgesteld. Onze soepen waren enorm zout, bij de hoofdmaaltijden waren de mosselen niet afgekruid, de sausen enorm gepeperd en de biefstuk was erg taai. Spijtig genoeg waren de nagerechten ook geen succes, het ijs leek geschift te zijn waardoor de textuur heel korrelig was. Het personeel was gelukkig wel erg vriendelijk, ook de baas heeft nadien niet alles verrekend gehad.
Uiterst aangename ervaring. Heel erg vriendelijk personeel dat je bedient met een glimlach en blij voor je is als het je smaakt. Fijn interieur en proper. 10 min na bestelling hadden we ons eten al stoofvlees met frietjes en stoofvlees met stoppelgras. Ook de koffie van het huis is een aanrader als je van advocaat houdt. Niet twijfelen, gewoon doen!
Zeer goede verhouding tussen prijs / kwaliteit / hoeveelheid. Enkele aparte gerechten die je niet vaak kan terugvinden, zoals rundstong. Vriendelijk personeel en vlotte bediening.
Superlekker eten, enorm grote porties en vriendelijke bediening, een aanrader!Eten: 5/5
Heel goede ervaring. Het was druk vanavond maar met onze reservatie was gerekend. De bediening is vlot en vriendelijk. Het eten zeetong, mosselen en rundertong in Madeirasaus heel goed, smakelijk en goed warm geserveerd. Het voor en nagerecht was van dezelfde goede kwaliteit. Het is een goed culinair team, petje af!
Enorm lekker, zeer vriendelijk, en grote porties!Eten: 5/5
Eten heel lekker alleen we hadden besteld en de 6 steppegrassen waren koud we wonen er geen 5 min vanaf dus was wel even schrikken dat ze koud waren
Zeer tevreden, personeel is vriendelijk en het eten super lekker. Grote porties en mooi gepresenteerd. Met andere woorden een en al top.
Echt gezellige taverne niet alleen heel lekker gerechten maar ook heel vriendelijke personeels altijd met lachende gezicht en heel beleef goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid