facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Waterski Beringen

Eetcafé Waterski Beringen

Info

Sander en Patrick heten je welkom in Eetcafé Waterski Beringen

Adres: Kaaistraat z/n, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 011763696
Stad: Beringen
Route: Kaaistraat z/n
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 20:00
Dinsdag: 10:30 - 20:00
Woensdag: 10:30 - 22:00
Donderdag: 10:30 - 22:00
Vrijdag: 10:30 - 22:00
Zaterdag: 10:30 - 22:00
Zondag: 10:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Beringen ski openingsuren, Waterskirace Beringen, Waterski wedstrijden, Caribbean Food Village
Recensies
Gezellige sfeer en snel lekker eten. Bediening mocht wat sneller maar zat vol dus begrijpelijk.
Leuke plek en gezellig , lekker eten . Leuke events.
Vriendelijke bediening ,nieuwe uitbaters ,maar het terras oogt slordig, een wir war van stoelen en tafels ,niet mooi aangekleed met bloemekes ofzo,het nodigt niet uit , ,misschien is het nog niet af omdat het pas open is maar de eerste indruk is nochtans enorm belangrijk.
Heel leuk terras met veel zitplaatsen en het eten is hier ook heel lekker.
Goed voor een drankje te nuttigen maar eten koud en trekt op niks
Vriendelijke mensen en fijne plaats om te dansen .
Echt lekker gegeten... prijs/kwaliteit in orde. Gezellig terras, snelle bediening! Top... komen nog eens terug. DIT WAS 2017 !!! Vandaag... bijna 1 jaar later en nieuwe uitbaters. Beperkte kaart, duurdere prijzen en maar half zo goed gegeten. Wat toen 4 sterren waard was krijgt er helaas nu nog 2. Komen enkel nog terug om iets te drinken al is het terras er ook op achteruit gegaan.
Op zich positief begonnen. Iets gedronken en nadien iets gegeten met 8 personen. Omdat we 2 kinderen bij hadden gezorgd dat we wat puzzels bijhadden en wat kleurboeken zodat we hen aan tafel wat konden bezig houden....op die manier konden wij eventueel nog genieten van een koffie achteraf. Net na het eten worden we aangesproken door man volgens ons de eigenaar met de vraag of wij nog iets gaan drinken of zo want hij kon zijn tafel echt niet vrij houden voor te puzzelen! Dit kwam erg klantonvriendelijk over. De zaak zat niet eens vol! Pas 200 euro aan iemand verdienen en dan zo de mensen naar buiten werken. Ik vond het schandalig! We hebben dan ook besloten om elders wel nog een koffie en dessert te gaan nuttigen. Ander personeel was wel heel vriendelijk! Eten was ok. Eetkaart was beperkt. Porties zeker voldoende. Aan klantvriendelijkheid een serieuze flater begaan! Jammer dat onze namiddag hier zo moest eindigen!
In de zomer is het heel fijn om hier op het terras te zitten. Je kinderen kunnen ondertussen op het kleine speeltuintje spelen. Er valt altijd wel wat te zien vanaf het terras. Waterskiërs, boten op het kanaal,... Je kan er ook lekker eten aan democratische prijzen.
Nieuwe uitbaters die hun weg nog moeten zoeken. Veel succes. Misschien iets beter de pas aangekomen klanten in het oog houden zodat die niet te lang moeten wachten op een eerste contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid