facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé 't Leven

Eetcafé 't Leven

Info

Ontbijt - croques - pasta - salades - hapjes - zoetigheden

Geschiedenis

Restaurant

Adres: Campaniestraat 1, 2431 Veerle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/89.37.21
Stad: Veerle
Route: Campaniestraat 1
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: Eetcafé Het Leven Menu, Eetcafé Het Leven, Eetcafé Het Leven Leeuwarden, Eetcafé Leeuwarden, Eetcafé Het Leven parkeren, Eetcafe 't Goede, Restaurant Leeuwarden centrum, Goedkoop eten Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Resto Santa Maria Veerle Resto Santa Maria Veerle 464 meter Lekker gegeten, veel keus.....
Recensies
Keigezellig, lekker en super prijs-kwaliteitverhouding! Kelly is fantastisch in omgang met mensen, voelt hen perfect aan. De kaart is dan misschien niet de grootste ter wereld maar wel verzorgd en meer dan voldoende keuze. Kris tovert fijne gerechten op tafel. Kortom: samen gezellig eten en drinken, alles waar het in het leven om draait!
Heel hip en gezellig koffie huisje met super lekkere koffie. absoluut een kleine omweg waard.
Leuk concept, vriendelijke bediening, dagverse producten. Top, doe zo verder!
Heerlijke salade met geitenkaas gegeten. Alles vers, creatief gepresenteerd en ruime porties ook bij de tafelgenoten. Doe zo voort!
Leuke plaats. Vers en lekker eten. Vriendelijke bediening.
Net genoten van een overheerlijk ontbijt dat mijn vrouw gewonnen had. Meer dan ruim voldoende, heel gevarieerd en mooi gepresenteerd. Zeer vriendelijke bediening. Echt een aanrader! Dankjewel, Kathleen en Kris.
Overheerlijke lasagne en spaghetti. aangenaam personeel met een enorme interesse in verhalen over het buitenland. Gezellige ruimte om te zitten. Geweldige slogan: 't Leven, even om te genieten!
Zeer attente en vriendelijke bediening, verzorgde schotels, lekker eten... Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid