facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Allegra

Eetcafé Allegra

Info

Eetcafe Allegra is een gezellig eetcafé waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. De menukaart biedt voor ieder wat wils en staat boordevol v

Geschiedenis

Eetcafe Allegra is een gezellig eetcafé waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. De menukaart biedt voor ieder wat wils en staat boordevol vlees- en visgerechten. Ook aan vegetarische gerechten is uiteraard gedacht. Ieder gerecht wordt met veel passie voor het vak samengesteld en dat proef je bij ieder bezoek.

Het enthousiaste team zorgt altijd voor een zorgeloos verblijf. Je wordt op je wenken bediend en krijgt desgewenst uitleg over eventueel een bijpassende wijn bij een gerecht. Ook is er een zaaltje aanwezig, perfect voor een besloten feest voor tot wel 30 personen.

Kom het zelf ervaren, je bent van harte welkom bij Eetcafe Allegra!

Adres: Antwerpsestraat 235 , Niel 2845, BE
Telefoonnummer: 0495 48 68 26
Stad: Niel
Route: Antwerpsestraat 235
Postcode: 2845


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00

Recensies
Als je een bon op Groupon aanbied met keuze uit 2 hoofdgerechten varkenshaasje of tongrolletjes en uit 2 voorgerechten carpaccio of de geitenkaasjes en 3 dagen op voorhand reserveert... verwacht je op z'n minst dat ze toch deze 4 gerechten in huis hebben. Want wij kozen voor de tongrolletjes en voor de geitenkaasjes. Wat bleek dat ze niet meer in voorraad hadden. Moest je nu uit een gehele reeks van 15 gerechten toevallig 2 kiezen die er niet zijn, oke dan. Maar hier was dus de helft van de korte menu al niet aanwezig. Maar oke wij zijn optimistisch en we beginnen aan het amuse. Dat was wel leuk gevonden zo'n mango-sorbetje in een fluitglaasje met onderaan een beetje limoncello. Al zou de vrouw die ons serveerde misschien eens kunnen vragen of het heeft gesmaakt of misschien we nog iets wensen? Neen, enkel een hallo en een daag kregen we op die avond. Maar hetgene wat me uiteindelijk toch het meest tegen de borst stootte was toen we wat mayonaise wensten. We kregen een potje met half vers half doorzichtige klodder. Ongetwijfeld was dit een potje waar een vorige klant van heeft kunnen genieten en ze toch gauw een beetje versere mayonaise opdeden. Jammer maar dit hebben wij duidelijk gezien... en wij zijn helemaal niet zo'n kritische familie maar dat van die mayonaise laat zien hoe goedkoop en onhygiënisch ze eigenlijk omspringen met haar klanten. We hebben altijd al leuke ervaringen opgedaan met Groupon-bonnen maar dit was toch wel de uitzondering. Ik vrees dat onze familie hier niet gaan langskomen en deze keten hier toch iets uit leert.
Zeer ontevreden. Gereserveerd via Social Deal. We waren wat later door file dus ik heb gebeld om dit te melden maar ze zei dat we niet meer moesten komen omdat we te laat waren. Zeer onvriendelijke vrouw aan de telefoon!!
De sfeer en de goede mensen dat plezier weten te maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid