facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetbar

Eetbar

Info

Bio ontbijt- en lunchbar. Originele granola’s, yoghurt & vers fruit. Stevig desembrood belegd met huisgemaakte spreads of kaas met lekkere toppings.

Geschiedenis

Eetba[a]r staat voor:

Groenten eten
Op de boterham of in een kom. Uitgebalanceerde maaltijden met een avontuurlijke twist. Groenten van bij ons die een reis rond de wereld maken. Als we vlees of vis serveren dan is dit van leveranciers met respect voor dier en milieu.

Ecologisch eten
We werken met lokale basisingrediënten liefst volgens het korte keten principe. Onze menu volgt de seizoenen, de verpakking is herbruikbaar of composteerbaar en het transport gebeurt op ecologische wijze.

Samen eten
We vinden zowel gezond eten als quality-time met vrienden en familie zeer belangrijk. Maar als jonge dertigers weten we hoe moeilijk het is om alles gecombineerd te krijgen.
Daar spelen we met Eetba[a]r op in. We brengen laagdrempelige gezonde maaltijden, in een ongedwongen sfeer. Zo kan je op woensdagmiddag samen met de kinderen boterhammen komen eten, vrijdag afspreken na het werk voor gezonde fast-food en een cocktail of gewoon gezellig komen lunchen in Hal5.

Meer [w]eten
Met Eetba[a]r willen we mensen warm maken voor de ecologische aanpak. En daarin gaan we verder dan enkel eten serveren. We geven ook (kook)workshops en lezingen over o.a. stadslandbouw, Leuvense voedselstrategie en duurzame voeding. Tijdens de lunch in Hal 5 kan je bladeren door tijdschriften en kookboeken ter inspiratie.



"brunch & koffie, met gezellige huiskamer vibes -bekijk onze sociale media kanalen of website voor meer info"
Adres: Locomotievenstraat 1, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: +32472419987
Stad: Kessel-Lo
Route: Locomotievenstraat 1
Postcode: 3010


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bicasso Bicasso 73 meter Heerlijke broodjes, zelfs voor moeilijke eters als ik.
Château Bag in Box Château Bag in Box 1 km Passie en kennis van zaken. Uniek concept voor wie graag al eens een glaasje betere w...
Recensies
Leuke plaats, max 20 personen, je kan niet meer lunchen na 14h. Werden ondanks de drukte snel geholpen. Alles wordt ook snel netjes afgeruimd. Alles heel verzorgd. Lekker gebak en ook lekkere lunch. Behandeling is sec.Eten: 5/5
Gisteren mochten wij de liefde vieren met een valentijns brunchbox van Bar Blom en wat een feest was dat! Alles was super lekker en zeker genoeg voor twee personen! De Red Velvet cake hebben we zelfs pas in de namiddag opgegeten en ook de kaas, tapenade en eiersalade kon vandaag nog in de brooddoos voor lunch. De pannenkoekjes waren onze favoriet uit de box, zo luchtig en tegelijk smeuïg! We komen zeker nog eens terug voor een koffie/ontbijt in de zaak want ook binnen was het super gezellig en de uitbaters waren uiterst vriendelijk! Je merkt dat ze dit met heel veel liefde doen! Tot volgende keer!
Vanmorgen lekkere heerlijke brunch geheten, yoghurt met granola, pancakes en zuurdesem broodjes met lokale kaas. Samen met een koffie'tje voor een schappelijke prijs was dit de perfecte opstart van de dag! Moest ik in Kessel-Lo wonen, ik zou hier elke dag komen! Steun de lokale zelfstandigen en kom eens naar Bar Bloem van jonge uitbaters Taike en Stijn.
Heel fijne en gezellige plek om rustig te lezen of bij te praten. De warme persoonlijkheid van de gastvrouw en het heerlijke eten maken het nog beter!Eten: 5/5
Tijdens onze fietstocht op Openmonumentendag doorkruiste Bar Blom onze route. De superlekkere, verfrissende Flower Shot deed deugd op deze warme dag en na een gezellige babbel met het jonge koppel-eigenaars Taike & Stijn zetten we onze fietstocht verder.
De brunch is echt super lekker en authentiek, veel lokale/seizoensproducten! Vriendelijke bediening, gezellig binnen
Supertoffe plek, heerlijke brunch en heel fijne bediening.Eten: 5/5
Lekker eten & drinken in een sfeervol kader met vriendelijke bediening. Genoten! Parkeren: Ruime parking vlakbij, iets verder in de straat.
Eerwer een snel koffietje voor onderweg bestellen of voor op het bankjete aan de drikke straat te drinken. Geen sfeer dudEten: 3/5
Gezellige koffiebar met een hele selectie van koffie, thee, sapjes... De brunch is echt een aanrader! Alles is vers gemaakt en voor een eerlijke prijs. Je kan best wel reserveren want er zijn echt weinig tafeltjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid