facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eendjeskoers Diest

Eendjeskoers Diest

Info

Bij de heropening van de Demer op 4/9 organiseren stad Diest en Lions Club Diest een eendjeskoers tvv De Bremberg en Home Martine Van Camp.

Geschiedenis

De heropening van Demer viert de stad op zondag 4 september met een groot volksfeest. Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege zal omstreeks 14 uur de Demer officieel openen en daarna kan het feest losbarsten. De stad kan alvast rekenen op de steun en het enthousiasme van talrijke Diestse verenigingen, de horeca en de middenstand om van 4 september een echt Diests feest te maken. Verenigingen krijgen die dag de kans om zelf activiteiten te ontplooien maar ook andere professionele animatie wordt ingehuurd. De winkels in de binnenstad zijn open voor een leuke shoppingzondag. De avond sfeervol afsluiten kan op het Begijnhof in Kaarslicht.

De familieattractie bij uitstek die dag is ongetwijfeld de eendjeskoers georganiseerd door Lions Club Diest. Geen echte eendjes maar wel duizenden plastic eendjes koersen die dag richting de finish. Iedereen kan deelnemen aan de race. Is jouw eend de snelste dan win je een Volvo V40 Black Edition geschonken door Garage Rutten.

Adres: 3290 Diest
Stad: Diest
Postcode: 3290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veganistisch Koken Veganistisch Koken 135 km http://veganistischkoken.be Blog met recepten, tips en info over veganistisch koken e...
Recensies
Doen veel voor gehandicapten kinderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid