facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edpnet

Edpnet

Info

Independent telecom provider

Geschiedenis

Edpnet - http://www.edpnet.be/ - is een onafhankelijke telecomprovider met gezond verstand. Wij kiezen voor common sense internet.

Nous sommes un fournisseur télécom indépendant. Edpnet ne cesse de grandir grâce au bon sens. Common sense internet.



"Since 1999 edpnet is your independent internet provider that specializes in 'internet only' subscriptions. We provide you with quick and limitless internet, without preconditions. We allow you to game as if your life depends on it, and we see to it that you can stream all you want.We offer professional internet with 4G backup and guaranteed repair. And we deliver webhosting, cloud telephony and mobile telephony."
Adres: Van Landeghemstraat 20, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 032656700
Stad: Sint-Niklaas
Route: Van Landeghemstraat 20
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Edpnet tarieven, Edpnet review, Edpnet Proximus, My edpnet, Edpnet storing, Edpnet abonnement, Edpnet netwerk, Edpnet mobile
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cas-Vos Cas-Vos 755 meter Zeer onbetrouwbare onrechtvaardige firma en oneerlijk personeel. Absoluut GEEN AANRAD...
Newtec Newtec 2 km www.newtec.eu - Shaping the Future of Satellite Communications
1Ago 1Ago 3 km Top service van een topkerel!
Recensies
Er is een reden waarom het goedkoper is dan de rest van de providers. Het is brol. Bijna 1 maand wachten totdat er een "technieker" langskomt om na 5 minuten weer te vertrekken omdat hij het niet kan activeren. Ik ging een bericht krijgen voor een nieuwe datumniet dus. Weer hun fkin klantenservice contacteren en ze gingen mij een bericht sturen voor een nieuwe datum. Na 2 dagen een mail gekregen dat ik nog 3 weken moet wachten?! November besteld en pas een activatie eind januari. Vermijd deze amateurs en betaal iets meer voor professioneel service.
Voor de tweede maal dit jaar 2022 deed ik een poging om een internet abonnement af te sluiten bij deze Sint-Niklase aanbieder. De eerste poging dateert van midden 2022; Ruim voor m'n verhuisdatum had ik de aanvraag ingediend maar enkele dagen voor ik m'n nieuwe woning betrok, liet edpnet doodleuk weten dat ze mijn 'adres niet kunnen vinden'? Uit zichzelf, werd ik daar nooit van op de hoogte gebracht. Pas na enkele telefoontjes naar de helpdesk zijn ze op zoek gegaan naar een oplossing ... Véél te laat natuurlijk! Het abonnement bij de vorige provider was stopgezet waardoor ik het drie weken zonder internetaansluiting heb moeten stellen. In een periode waarin ik op de koop toe hard en dringend op zoek was naar n nieuwe baan kwam dit enorm ongelegen. Rond 20 november dit jaar, deed ik n nieuwe poging en vroeg een internetaansluiting en overdracht van mobiel nummer. De simkaart kreeg ik vrij snel aangeleverd, de installatie voor internet was voorzien ... half januari 2023! Na aandringen kon men mij een vroegere datum voor installatie bieden: de installatie was gepland 12 december 2022 en men wachtte op mijn bevestiging. De planningsdienst had me gecontacteerd op een oud nummer hoewel ik mijn huidige contactgegevens netjes had doorgegeven. Door die vertraging kon de installatie niet doorgaan in de namiddag maar in de voormiddag waardoor ik opnieuw moest gaan schuiven met vrije dagen en genoodzaakt was een ganse dag op te nemen nb mijn laatste! Zo gezegd, zo gedaan. De dag van installatie belt de dienst planning met de leuke mededeling dat de 'technieker ziek is en de geplande installatie bijgevolg niet kon doorgaan'. Alle begrip hiervoor ware het niet dat ik een verlofdag voor niks heb opgeofferd en daardoor mijn planning voor de eindejaarsdagen compleet om zeep is geholpen. Foetsie verlofdagen én installatie want de techniekers hebben geen avond- noch weekenddiensten. Men zou kijken voor n mogelijke oplossing maar ik vrees dat dat er op korte termijn niet zal inzitten.
In het begin wat moeite omdat de internetlijn op piekmomenten verlies had. Na tussenkomst van de technische dienst van EDPNET nu een redelijk stabiele verbinding, met snelheden tot 81Mbits. Zeer tevreden mee, goede prijs, en eindelijk van de dure internetproviders af. Kwaliteit is bij ons VEEL VEEL VEEL beter dan dat wat TELENET leverde. Dank u EDPNET
Vlotte installatie met extra uitleg en duiding dit na eerdere ervaringen bij Scarlet waar men simpelweg niet komt opdagen en onbereikbaar is. Internet werkt vlot zonder limiet en ook de klantendienst staat steeds klaar. Prijs is niet alles, maar ook dat is zelfs met deze kwaliteit beter dan de concurrenten.
Gsm dataverkeer werkt niet in het buitenland. Na drie weken hebben ze het niet kunnen oplossen. Als je vraagt om een terugbetaling omdat je de betaalde dienst niet kon gebruiken, heb ik als antwoord gekregen dat ze gebruik van de gsm in het buitenland niet garanderen. Dus indien je wil overschakelen moet je hier wel van bewust zijn. Zeker omdat dit nergens vermeld staat volgens mij. Internet en gsm werken in België wel ok.
Klantenservice trekt op niks, als je ze belt sta je heel lang in de wacht of bellen ze nooit terug. Edp net regel dit met jullie personeel want klantenservice is iets heel erg belangerijk!!
Na de zoveelste keer Telenet bellen voor een storing op mijn netwerk. Hadden ze zelfs het lef om mij €75 extra aan te rekenen omdat hun technieker dacht dat de oorzaak aan mijn smarthome lag. Ik ben nu al een aantal maanden klant bij EDPnet, en guess what? Ik heb nog steeds dezelfde smarthome en alles werkt perfect. Ik raad al mijn vrienden aan om over te schakelen. Contente klant! 5/5
Sinds een maandje een gsm- abonnement bij EDP-net. Erg snel en relatief gemakkelijk geswitched. Let wel, het is iets meer hands-on bij de installatie en configuratie dan de grote 3. Kan wat lastiger zijn voor mensen die niet zo handig met technologie zijn. Maar alles is goed uitgelegd op de website. Ik ben fan van de bijzonder scherpe prijzen en goeie service betere netwerkdekking dan mijn vorige provider Base.
Zeer goede prijs/kwaliteit. Open en eerlijk bedrijf met een uitstekende klantendienst.
Lijn was overgenomen van Proximus en daar werkte het perfect. Een maand of zo klant en al meerdere storingen gehad. Op dinsdag 21/09 is het internet uitgevallen rond 9u 's ochtends en heb ik contact opgenomen met de technische dienst. Na wat onderzoek was vastgesteld dat de fout niet bij mij lag, maar aan het netwerk. Ik zou binnen het uur opgebeld worden door een technieker om een reparatie in te plannen. Ik werd niet gebeld. Ik heb de volgende dag nogmaals contact opgenomen met de technische dienst om zelf een reparatie in te plannen. De eerste moment dat kon, was pas na een kleine week. Voor iemand die van thuis uit werkt, is zo'n lange tijd zonder internet onaanvaardbaar. Na een kleine week kwam er iemand langs die alle mogelijke testen deed bij mij thuis, maar niets kon doen aan het netwerk zelf. Er was dus duidelijk niet gecommuniceerd waar het probleem lag. Er werd een Proximus technieker ingepland voor de volgende dag; die Proximus technieker heeft wel het probleem kunnen oplossen. De enige soelaas is dat ik voor de gemiste dagen een creditnota heb gekregen, maar wel enkel nadat ik er uitdrukkelijk naar had gevraagd. Ik zal mijn ogen open houden voor betere service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid